Neler Yeni

ALİ BABACAN şimdiden AKP-MHP ye beraber çalışalım çağrısı yapıyor :)

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Paşa efendi, o kadar terliksinizki, gözünüzü nefret o kadar bürümüşki, sizden olmayan herkese AKP li diyorsunuz, Maklubeci, şeriatçı, hizbullahçı diye iftira atıyorsunuz. Oysaki Maklubecilerde, hatta PKK nın Çiçek çocuklarıda CHP ve KK nın yanında. Göremeyecek kadar kör Terliklersiniz.....
Dostum çok haklısın :D
Bu seçim terör örgütlerinin eski ortaklarıyla yeni ortakları arasında olacak...
Bakalım hala yazıp emperyalistlerin ekmeğine kaymak sürecek misin ?
Bu Türk siyasetinin kurgulandığını kabul edecek misin ??
Hizbullahın da terörist Pkk nın da terörist olduğunu kabul edecek misiniz...
Bak ben dostum diyorum :D Terlik değil...

İceWolf

80+ Silver
Dostum çok haklısın :D
Bu seçim terör örgütlerinin eski ortaklarıyla yeni ortakları arasında olacak...
Bakalım hala yazıp emperyalistlerin ekmeğine kaymak sürecek misin ?
Bu Türk siyasetinin kurgulandığını kabul edecek misin ??
Hizbullahın da terörist Pkk nın da terörist olduğunu kabul edecek misiniz...
Bak ben dostum diyorum :D Terlik değil...
Güzel mesaj, teşekkürler, ama bakalım biraz daha kendinin Terlik olmadığını gösterirsen, Birgün seninle Game Theory konusu açıp uzun uzun sohbet edebiliriz.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Güzel mesaj, teşekkürler, ama bakalım biraz daha kendinin Terlik olmadığını gösterirsen, Birgün seninle Game Theory konusu açıp uzun uzun sohbet edebiliriz.
Sende beni bir mülteci olmadığına ikna edersen 😁 😁
Son dönem Osmanlı siyaseti ve ıslahatları hakkında muhabbet edebiliriz :D
Malum, hemen topraklarımıza konuyorlar torunlarıyız diye....

İceWolf

80+ Silver
Canım benim çok sohbet ederiz. Eğerki Osmanlının Genç Osman ile yıkıldığını, O tarihten itibaren Osmanlının bir YAHUDİ imparatorluğu haline geldiğini bilmiyorsan konuşacak çooookkk şeyimiz var demektir. Zinciri sadece 13 yıl ONLARDANMIŞ gibi görümerekl Abdulhamid kırabildi. Ama onuda Yahudi ve Ermeniler indirdi. Dediğim gibi konuşacak çok şey var.

1 ÖDEV: Konuşmaya gelmeden önce 1822, Akif bey, Osmanlı Ricat Planını araştırıp gelirsen daha verimli konuşabiliriz.

2 ÖNERİ: Eğer Game Theory nedir dersende; Kısacası Küreselcilerin dünyayı yönetme algoritmasıdır diyim. Kaynak istersende Robert Gibbons öneririm. Kitaplığımdan fotosunuda atıyımda bulmanda yardımcı olabilir.

a29fc105-6288-453d-98b0-2cc6f249b3f0.jpg

Son düzenleme:

Zechion

80+ Silver
Canım benim çok sohbet ederiz. Eğerki Osmanlının Genç Osman ile yıkıldığını, O tarihten itibaren Osmanlının bir YAHUDİ imparatorluğu haline geldiğini bilmiyorsan konuşacak çooookkk şeyimiz var demektir. Zinciri sadece 13 yıl ONLARDANMIŞ gibi görümerekl Abdulhamid kırabildi. Ama onuda Yahudi ve Ermeniler indirdi. Dediğim gibi konuşacak çok şey var.

1 ÖDEV: Konuşmaya gelmeden önce 1822, Akif bey, Osmanlı Ricat Planını araştırıp gelirsen daha verimli konuşabiliriz.

2 ÖNERİ: Eğer Game Theory nedir dersende; Kısacası Küreselcilerin dünyayı yönetme algoritmasıdır diyim. Kaynak istersende Robert Gibbons öneririm. Kitaplığımdan fotosunuda atıyımda bulmanda yardımcı olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Abo bu ödev ve öneriler benim laflar değil miydi ? Siz de çalmaya başlamışsınız.

İceWolf

80+ Silver
Abo bu ödev ve öneriler benim laflar değil miydi ? Siz de çalmaya başlamışsınız.
Al işte boş beleş terlik grubu geri geldi. Hiç bir bilgi vermezler, hiçbir spesifik kırılma açıklaması yapamazlar, hiçbir toplumdan saklanan gerçeklere değinmezler, ağalarının düzenine zarar verebilecek hiçbir konuya girmezler.

Tek yaptıkları ona iftira at, buna şizofren de, şuna yalancı de, ötekine hırsız de, başkasını hayvana benzet. Boğaz Ağalarının terlikleri.....

Zechion

80+ Silver
Al işte boş beleş terlik grubu geri geldi. Hiç bir bilgi vermezler, hiçbir spesifik kırılma açıklaması yapamazlar, hiçbir toplumdan saklanan gerçeklere değinmezler, ağalarının düzenine zarar verebilecek hiçbir konuya girmezler.

Tek yaptıkları ona iftira at, buna şizofren de, şuna yalancı de, ötekine hırsız de, başkasını hayvana benzet. Boğaz Ağalarının terlikleri.....
tamam.

Top Bottom