Neler Yeni

ALİ BABACAN şimdiden AKP-MHP ye beraber çalışalım çağrısı yapıyor :)

İceWolf

80+ Silver
Yok böyle bişey. Rezil herif daha meclise gitmeden CHP yi satmış.

resim_2023-05-20_104328149.png

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,068
İsim
Lokman Doğan

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çorap değiştirmek gibi bir şey herhalde.
CHP liler yedikleri kazığın acısıyla şimdi sağa sola saldırırlar :) :) :) Toplamları, bunlar 39, İP dede 7 =46. Offff ne oturmuştur.... Borumu 46MV=3.000.000 CHP li oyunu satmışlar bunlara :):):)

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
anayasayı düzelteceklerse tek taraf mı yapacak ? siz harbi değişiksiniz he
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide chpyi satmış demiş ckaskfkaf max yaş 15 herhalde
Aktroll bu arkadaş.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,068
İsim
Lokman Doğan
CHP liler yedikleri kazığın acısıyla şimdi sağa sola saldırırlar :) :) :) Toplamları, bunlar 39, İP dede 7 =46. Offff ne oturmuştur.... Borumu 46MV=3.000.000 CHP li oyunu satmışlar bunlara :):):)
siyasetten anlamayan cahil :)

İceWolf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktroll bu arkadaş.
Yav hee hee. Aktroll aktroll. Yemedimi aktroll. :) :) Klasik terlik. Edecek lafın yoksa troll de :):)

siyasetten anlamayan cahil :)
2. aşamada geldi. Klasik ETO grubu. Önce troll de, sonra hakaret et, en sonundada küfür et bezdir. Sizi gidi sert kayaya çarpmamış Muz Terlikleri siziiiii.. :):):)

Ahhhh Muharrem İnce ahhhh. Dayanmalıydın bu ETO terliklerinin saldırılarına.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,068
İsim
Lokman Doğan
Yav hee hee. Aktroll aktroll. Yemedimi aktroll. :) :) Klasik terlik. Edecek lafın yoksa troll de :):)

2. aşamada geldi. Klasik ETO grubu. Önce troll de, sonra hakaret et, en sonundada küfür et bezdir. Sizi gidi sert kayaya çarpmamış Muz Terlikleri siziiiii.. :):):)

Ahhhh Muharrem İnce ahhhh. Dayanmalıydın bu ETO terliklerinin saldırılarına.
ckasfkakfka sen tiyatro musun len :D

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Knk çocuk musun bilmem ama bi mesajını onlar kere okuyup anlabiliyorum. Niye böyle anlamadım ki. Türk falan değilsen eyw suriyeli olduğundan dilimizin cümle yapısını anlayamamış olabilirsin.

İceWolf

80+ Silver
Knk çocuk musun bilmem ama bi mesajını onlar kere okuyup anlabiliyorum. Niye böyle anlamadım ki. Türk falan değilsen eyw suriyeli olduğundan dilimizin cümle yapısını anlayamamış olabilirsin.
Zeka seviyenle yada fonlanma seviyenle alakalıdır kanka :) :) :) Bu tip rezil terlikle Koca Muharrem İnce yi nasıl yediler. İnanılır gibi değil. Bunlar yiyemezde belki babaları ABD den destek attıysa....

majorw0w

80+ Silver
Kimse bana devanin o kadar milletvekili almasını açıklayamaz. 0.001 oy alacak adama bedavadan vekillik verdi adam çıkarını aldı çekti gitti.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Zeka seviyenle yada fonlanma seviyenle alakalıdır kanka :) :) :) Bu tip rezil terlikle Koca Muharrem İnce yi nasıl yediler. İnanılır gibi değil. Bunlar yiyemezde belki babaları ABD den destek attıysa....
Bak şaka yapmıyorum türkçen bi garip sürekli aynı şeyleri diyosun, emoji atıp duruyosun, bazı kelimeleri büyük yazıyosun falan manipülasyon mu bu ne la? Bide muharrem inceye yapılan kumpası kk yaptığını kanıtlar mısın?

Top Bottom