benim bildiğim kadarıyla vergi böyle ödenmiyor ben 2 aliexpress alışverişimdede kargocuya ödemiştimsatıcı uygulama üstünden de istemiş daha önce yaşıyan varmı aliexpressten bir şey alıp
yurt dışından birşeyler satın alırken tc kimlik bilginizi girmeniz gerekiyor zaten diye biliyorum amazondan alışveriş yaptığımda tc kimlik bilgisi girmiştim aliexpresste böyle bir şey yok musatıcı uygulama üstünden de istemiş daha önce yaşıyan varmı aliexpressten bir şey alıp
ali expressin müşteri hizmetlerine danış bialiexpressten antrenman kelebeği aldım bugün 1-2 saat önce wp'den böyle mesaj geldi ne yapmalıyım dolandırıcı filan mı acaba
hocam bu gumrukten gecmez adam kacak gecirecek heralde ondan soruyor.aliexpressten antrenman kelebeği aldım bugün 1-2 saat önce wp'den böyle mesaj geldi ne yapmalıyım dolandırıcı filan mı acaba
normal tc mi versem en fazla ne olabilirBıçak tarzı şeyler gümrükten geçmiyor tc numaranı atabilirsin sıkıntı olmaz, artık kargolar vergisi ödenip gönderildiği için sipariş esnasında da tc bilgisi isteniyor ama şahsen ben aliexpress siparişlerimde tc numarasını sallıyorum şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım, ben güvenemem dersen tc no generator den bi tc numarası al ver ona gitsin, muhtemelen sorun yaşamazsın.
Bir şey olmaz. Verebilirsin hocam.normal tc mi versem en fazla ne olabilir