Wanda Maximoff
80+ Bronze
Kankalar alibabadan elektrikli araba alınır bayadır karşıma çıkıyor bilginiz var mı ve 60.000 liraya filan satılıyor bana gelişi ne kadara olur
Bahsettiğiniz oyuncak araba mı yoksa bildiğimiz elektrikli arabamı?Kankalar alibabadan elektrikli araba alınır bayadır karşıma çıkıyor bilginiz var mı ve 60.000 liraya filan satılıyor bana gelişi ne kadara olur
Gerçek arabaBahsettiğiniz oyuncak araba mı yoksa bildiğimiz elektrikli arabamı?
onu nasıl göndericekler ki ya da gümrükten geçer miKankalar alibabadan elektrikli araba alınır bayadır karşıma çıkıyor bilginiz var mı ve 60.000 liraya filan satılıyor bana gelişi ne kadara olur
Geçiyormuşonu nasıl göndericekler ki ya da gümrükten geçer mi
Plakasız oluyorlarmış ehliyet gerekmiyor bir deNormal elektrikli araçlara vergiler nasıl uygulanıyorsa o şekilde vergisini ödersin. Plaka işini bilmiyorum
Alibabaya clzkc yaz bulursunBilgi edinirsen bana da söyler misin ? Bir de link atabilir misin
Yanlış biliyorsun elektirikli arabalarda ehliyet istiyorPlakasız oluyorlarmış ehliyet gerekmiyor bir de
Rastgele bir tanesinin linkini atayımYanlış biliyorsun elektirikli arabalarda ehliyet istiyor
Sen şu arabanın linkini atarmısın
Ehliyetli olması parasal olarak pahalı edecek ise üzer ama ehliyetim var kullanma sorunum olmazYanlış biliyorsun elektirikli arabalarda ehliyet istiyor
Sen şu arabanın linkini atarmısın
Rastgele bir tanesinin linkini atayım
Chang Li Dört Tekerlekli Yüksek Miktar Düşük Hızlı Araç Toptan Mini Elektrikli Araba Yaşlı Için - Buy Chang Li S1-pro chang Li Electric Car made In China Bluetooth Car Product on Alibaba.com
Chang Li Dört Tekerlekli Yüksek Miktar DüÅük Hızlı Araç Toptan Mini Elektrikli Araba YaÅlı Için - Buy Chang Li S1-pro chang Li Electric Car made In China Bluetooth Car Product on Alibaba.comx.alibaba.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ehliyetli olması parasal olarak pahalı edecek ise üzer ama ehliyetim var kullanma sorunum olmaz
Kanal İngilizce izliyorsun da bilgin var mı ne kadar vergi çıkıyor 60klık bana ne kadara gelirCreative Channel diye bir YouTube kanalı var. Severek takip ettiğim bir kanal. Orada bu arabaya benzer arabalar vardı. İsterseniz bir bakın.