Ben dahil çoğu kişi aliekspres indiriminde hotswap diye 3-4 tane fazladan klavye almıştır muhtnelen görselde görüldüğü gibi hotswap diye sattıkları klavye bugün kontrol ettiğimde hotswap çıkmadı sizde durumlar nasıl?
Çıkmadığına dair fotoğraf atar mısınız ?Ben dahil çoğu kişi aliekspres indiriminde hotswap diye 3-4 tane fazladan klavye almıştır muhtnelen görselde görüldüğü gibi hotswap diye sattıkları klavye bugün kontrol ettiğimde hotswap çıkmadı sizde durumlar nasıl?
siz çıkartamamışsınızdır baya sert çünkü zaten içinden aparatı bile geliyorBen dahil çoğu kişi aliekspres indiriminde hotswap diye 3-4 tane fazladan klavye almıştır muhtnelen görselde görüldüğü gibi hotswap diye sattıkları klavye bugün kontrol ettiğimde hotswap çıkmadı sizde durumlar nasıl?
Hayır arkası lehimli bant ve yalıtım uyguladım klavyeyesiz çıkartamamışsınızdır baya sert çünkü zaten içinden aparatı bile geliyor
Daha yeni yalitim çekip bant uygulaması yaptım hocam klavyeye bendeki bu modeli alan olduysa açıp denesin swtich uçlarının lehimli olduğunu görecektirÇıkmadığına dair fotoğraf atar mısınız ?
Evet low profil swtich harici kullanamiyorum bu modeli aldım o yüzdensizin model neydi a68 mi
benim z11 sert diye denemedim denerim birazdan yazarımDiğer telefon şarjı dolsun video cekmistim oradan ekran görüntüsü atarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet low profil swtich harici kullanamiyorum bu modeli aldım o yüzden
Bekliyorum hocam satıcı aynı duzenbazligi z11dede yapmış olabilirbenim z11 sert diye denemedim denerim birazdan yazarım
sizin kutudan yedek switch çıktımıBekliyorum hocam satıcı aynı duzenbazligi z11dede yapmış olabilir
Ürünü teslim aldım. Mümkünatı yok, Z11 hotswaptır.Bekliyorum hocam, satıcı aynı düzenbazlığı Z11'de yapmış olabilir
Benden çıktı 2 tane.sizin kutudan yedek switch çıktımı
buyur dostum lehimli pinleri gördüğün gibiÇıkmadığına dair fotoğraf atar mısınız ?
attım bakabilirsinKlavyelerin yorumlarında böyle bir durum yoktu fotoğraf atma şansın var mı?
evet 5 tane üstelik.sizin kutudan yedek switch çıktımı
aç içini bak z11dede aynısını yapmışlardır muhtemelen pin yerine direkt boarda lehimli swtichlerTeslim aldım mümkünatı yok, z11 hotswaptır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benden çıktı 2 tane.