🔥İndirim Aliexpress 1 Dakikada 52 TL'lik Ücretsiz Kupon Nasıl Alınır?

44 e 37 geldi 7 tl lik ürün zaten vergilerle 30tl neyse, bu arada sağ ol indirim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni hesap açanlar 57 e 52lik kuponu alabildiler mi

Orjinal artic mx4 var mı aliexpresste

Uygulamada öylesine gezinirken bir kupona rastladım ve oldukça şaşırdım. :)
Öncelikle bu kuponu almak için herhangi bir link paylaşımına ihtiyacınız yok, sadece 1 dakikanızı alacak bir işlem.
Bu kupon 57 TL üzeri ürünlerde kullanılabiliyor ve kullanıldığı ürünün fiyatını 52 TL düşürüyor.
Yani 57 TL'lik bir üründe bu kuponu kullanmanız durumunda o ürünü vergi hariç 5 TL'ye almış oluyorsunuz.
Ancak anladığım kadarıyla bu kuponu sadece yeni hesap açmış olan kişiler elde edebiliyor. Yeni bir hesap açmak da pek zor değil
Edindiğim bilgiye göre bu kuponlar 3 Mart'ta sona erecek, dolayısıyla elinizi çabuk tutun.

İlk önce uygulamayı açın ve "Hesap" kısmına gelin. Ardından ise "Kuponlar" bölümüne girin.
Alıntıyı görüntüle

Kuponlar kısmına girdikten sonra ise ekranın sağ alt köşesindeki "Kupon Kazanın" bölümüne giriş yapın.
Alıntıyı görüntüle

Son olarak ise ekran görüntüsünde işaretlediğim kısma tıklayarak 52 TL değerindeki kuponunuzu ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Bu kupon sayesinde aldığınız veya almayı düşündüğünüz ürünleri yazmayı unutmayın.
Bu sayede ürün alma konusunda kararsız kalmış kişilere yardımcı olabilirsiniz.
Ben bı kere sipariş ettim 5 aydır gelmedi 😁

Teşekkürler tekrar :)
RGBWW ve RGB seçeneklerinden hangisini tavsiye edersiniz? Bir de 5M led alıcam fakat ben bunu 2+2+1 olarak ayırabilir miyim? Montajı kolay mı?

gamepad önerisi olan varmı? pc için.

Ben bı kere sipariş ettim 5 aydır gelmedi 😁
Biz de 7 TL'ye titresim ile karin kası yapan alet almıştık küçükken 3 sene oldu gelir inşallah bi ara gerçi 7tlye ne bekliyorsak:)

Abi annem monitör aldığım için anakart almama izin vermiyordu. Çin'den Q8200S ve Q8400S bakıyordum çok teşekkür ederim bu kupon olursa işime yarayacak. Adamsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,722
Üyeler
184,671
Son üye
Asterix
Geri