Neler Yeni

Aliexpress 25tl Ne Alınabilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tapinakfahisesi kim
10tl falan sanirim kontrol bedeli + vergi odersin alacagin seyden daha fazla olacak bunlar :)
telefon icin otg veya flash bellek falan olabilir mesela

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Farklı bir hesap açıp tekrar denemeni öneririm, belki 53 TL'lik kupon gelebilir. :)
Ancak yeni bir hesap açtıktan sonra da daha iyi bir kupon alamadıysan bu fiyata önerebileceğim pek bir şey yok açıkçası.
Zaten bu fiyata Aliexpressten bir ürün almak pek mantıklı değil, işin içerisine vergi girince 25 TL'lik kupon pek de işe yaramaz.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10tl falan sanirim kontrol bedeli + vergi odersin alacagin seyden daha fazla olacak bunlar :)
Onu biliyorum
Yaklaşık 16tl gibi bir vergi öderim sorun değil ama alacağım ürün maks 25tl olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı bir hesap açıp tekrar denemeni öneririm, belki 53 TL'lik kupon gelebilir. :)
Ancak yeni bir hesap açtıktan sonra da daha iyi bir kupon alamadıysan bu fiyata önerebileceğim pek bir şey yok açıkçası.
Zaten bu fiyata Aliexpressten bir ürün almak pek mantıklı değil, vergi bu kadar tutacak zaten.
Yeni hesap açınca güvenlik sorunu vermesin?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,070
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Onu biliyorum
Yaklaşık 16tl gibi bir vergi öderim sorun değil ama alacağım ürün maks 25tl olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni hesap açınca güvenlik sorunu vermesin?
Bir sürü hesap açtım bir sorun oluşmadı. :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Onun yerine yeni bir hesap açıp ödül kardeşliğinden 10 dolar almak daha mantıklı olur. 25 liralık bir şey vergiyle daha pahalıya gelecektir.

Top Bottom