Logitech G304 kablosuz fare oyun Esports çevre programlanabilir ofis masaüstü dizüstü fare LOL - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
???Merak ettiğim bu ledler kesiliyor mu?
vergiyle beraber 3328 gözüküyor bendeArkadaşlar hesap açamıyorum bir türlü doğrulama kodu gelmiyor bir türlü. Birisi hy320 projeksiyon cihazının fiyatına bakabilir mi? Dün amazondan 3,600₺'ye sipariş vermiştim şansa.
Teşekkür ederim hocam 3650₺'ye aldım vergi sürprizi yaşamazsam eğer değmez arada ki fark için hesap açmakla uğraşmaya. Açamadım bir türlü sağolun.vergiyle beraber 3328 gözüküyor bende
Kesilir, istediğin kadarını kesip kullanırsın.
Peki kalanı ?Kesilir, istediğin kadarını kesip kullanırsın.
Başka bir ledin varsa onunla birleştirip veya adaptör alarak kullanabilirsinPeki kalanı ?
Anladım sağolunBaşka bir ledin varsa onunla birleştirip veya adaptör alarak kullanabilirsin
türkiyeye gönderim yapmıyor satıcıorjinalmidir bu?Logitech G304 kablosuz fare oyun Esports çevre programlanabilir ofis masaüstü dizüstü fare LOL - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
dayanamadım bundan aldım vergisiyle 404 tl geldi batırdınız beni bu ayAigo ICE400SE Hava CPU SoÄutucu SoÄutma Fanı Sessiz Ventilador 4 Isı Borusu Radyatör Intel LGA 115X 1700 775 1200 AMD AM3 AM4 AM5 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam 2 sipariş verebildim dediğiniz yöntemle,j2team cookie editör indir aliexpressi açıp uzantıyı aç çerezleri sil diyip yeni hesap oluştur. Hep aynı kart isim adres kullanıyorum hiçbir şey olmadı hala. Kart değiştirmekte fayda var ama.