AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın!
346,33TL 79%OFF | Kablosuz araba hava kompresörü elektrikli lastik şişirme pompası için motosiklet bisiklet tekne oto lastik topları
Amazon tr den kulaklık pedi sipariş verdim kargo vergi dahil ödeme yaptım. Yaklaşık 20 gün sonra sipariş geldi pttden ödeme çıkardı 140 TL dedim ben ödemiştim bize ödeme çıktı dediler mecbur ödedim ben de şaşırdım
Bu hata da multi hesapta çıkıyor. Aliexpress ana sayfaya gelip çerezleri sil yandex mailden açtığın hesapla kaydol ve satın al yanda başka açık aliexpress sekmesi olmasın. Kart değiştir adres veya tcden isimden hiç red yemedim.
Sonuçta aynı gücü çekcek hocam ben kasanın usb protuna taktım prize takıncada değişen bir şey yok 15 metre olanın watt amper değeri falan farklıysa bilemem
Bu hata da multi hesapta çıkıyor. Aliexpress ana sayfaya gelip çerezleri sil yandex mailden açtığın hesapla kaydol ve satın al yanda başka açık aliexpress sekmesi olmasın. Kart değiştir adres veya tcden isimden hiç red yemedim.
şu saati alamıyorum ya, çerezleri sildim. modemi resetledim farklı tarayıcı denedim. vpn actım. outlook ve yandexten mail hesabı actım.
telefondan çoklu hesap acmaya calısınca bu cihazda yanlızca 1 hesap acılabilir uyarısı veriyor.
farklı isim farklı tc farklı adres farklı tel denedim daha NE YAPMALIYIM ? mobil yada pc'den lütfen yardımcı olun.
hocam yandex kayıt olurken cep tel istiyor. ben cep tel vermek istemiyorum sitelere.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DELİRECEĞİM YAAAA!!!!
şu saati alamıyorum ya, çerezleri sildim. modemi resetledim farklı tarayıcı denedim. vpn actım. outlook ve yandexten mail hesabı actım.
telefondan çoklu hesap acmaya calısınca bu cihazda yanlızca 1 hesap acılabilir uyarısı veriyor.
farklı isim farklı tc farklı adres farklı tel denedim daha NE YAPMALIYIM ? mobil yada pc'den lütfen yardımcı olun.
hocam daha iyisi var , 110 liraya 3.500 mah bataryalı kutusu powerbank oalrak da kullanabilen 5.2 hgz ile bağlanan kulak içi aldım ben onu öneririm . yazarsanız çıkar hemen
hocam yandex kayıt olurken cep tel istiyor. ben cep tel vermek istemiyorum sitelere.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DELİRECEĞİM YAAAA!!!!
Philips Hue Play , Govee gbi kaliteli TV sehpası arkasına kullanacağım neon şerit led ya da Philips Go tarzında çanak lamba şeklinde TV yanına koyabileceğim telefondan kumanda edilebilecek led öneriniz var mıdır?