her hesap 1 ürün mü alabiliyorŞuan Digitaling Store da iyi indirimler var bi göz atın derim vergi ile yaklaşık 100 TL oluyor. İndirimler konuya eklenecek
Link
Kamp Işığı
Maket Bıçağı
Saat hediye seti
5 Metre şerit led
10 metre şerit led
her hesap 1 ürün mü alabiliyorŞuan Digitaling Store da iyi indirimler var bi göz atın derim vergi ile yaklaşık 100 TL oluyor. İndirimler konuya eklenecek
Link
Kamp Işığı
Maket Bıçağı
Saat hediye seti
5 Metre şerit led
10 metre şerit led
Evet öyle sanırımBunlarda sanırım fan hız kontrolü yok değil mi direk gücü alıyor kumandasından sadece renkleri kontrol ediyoruz.
1 ürün indirimli alınabiliyorher hesap 1 ürün mü alabiliyor
tamamdır teşekkür ederimEvet öyle sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 ürün indirimli alınabiliyor
sizce bu hatayı neden alıyorum. yeni clon uygulaması kurup satın almayı dendiğimde bu hatayı aldımŞuan Digitaling Store da iyi indirimler var bi göz atın derim vergi ile yaklaşık 100 TL oluyor. İndirimler konuya eklenecek
Link
Kamp Işığı
Maket Bıçağı
Saat hediye seti
5 Metre şerit led
10 metre şerit led
Ben telefonda hiç yapamadim pcde oluyor ama telefon hep yakalanıyor.sizce bu hatayı neden alıyorum. yeni clon uygulaması kurup satın almayı dendiğimde bu hatayı aldım
aynı hata bende de veriyor malesefsizce bu hatayı neden alıyorum. yeni clon uygulaması kurup satın almayı dendiğimde bu hatayı aldım
Merak ettiğim bu ledler kesiliyor mu?Şuan Digitaling Store da iyi indirimler var bi göz atın derim vergi ile yaklaşık 100 TL oluyor. İndirimler konuya eklenecek
Link
Kamp Işığı
Maket Bıçağı
Saat hediye seti
5 Metre şerit led
10 metre şerit led
pc'de nasıl yaptıgını acılayabilir misin?Ben telefonda hiç yapamadim pcde oluyor ama telefon hep yakalanıyor.
j2team cookie editör indir aliexpressi açıp uzantıyı aç çerezleri sil diyip yeni hesap oluştur. Hep aynı kart isim adres kullanıyorum hiçbir şey olmadı hala. Kart değiştirmekte fayda var ama.pc'de nasıl yaptıgını acılayabilir misin?