hocam ailexpress hiç kullanmadım da vergiler dahil fiyatları nereden öğrenebilirim ve gümrükte vs. ekstra vergi çıkıyor mu problem yaşanır mıŞuan Digitaling Store da iyi indirimler var bi göz atın derim vergi ile yaklaşık 100 TL oluyor. İndirimler konuya eklenecek
Link
Kamp Işığı
Maket Bıçağı
Saat hediye seti
5 Metre şerit led
10 metre şerit led
Yeni hesap aç şimdi al a bas orada her şey dahil fiyat çıkıyor onun harici vergi gelmiyor.hocam ailexpress hiç kullanmadım da vergiler dahil fiyatları nereden öğrenebilirim ve gümrükte vs. ekstra vergi çıkıyor mu problem yaşanır mı
Şu saat setini almanızı tavsiye etmem kalitesi aşırı kötü ve 3. Gün bozuldu.Şuan Digitaling Store da iyi indirimler var bi göz atın derim vergi ile yaklaşık 100 TL oluyor. İndirimler konuya eklenecek
Link
Kamp Işığı
Maket Bıçağı
Saat hediye seti
5 Metre şerit led
10 metre şerit led
P30 kullanıyorum.Hocam bunlar iş görüyor mu
2 haftadır kullanıyorum fiyatına göre çok çok iyi klavye benceNasil bu arkadaşlarAJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
baya popüler oldu son 1 yıl içinde. kullanmadım ama kullananlar memnunmuş.Hocam bunlar iş görüyor mu
p30 2000 küsur hy320 3000tl hangisi alınır acep. Işıklar kapalı sinema keyfi veriyor mu?P30 kullanıyorum.
Ben duvara yansıtıyorum görüntü güzel ama daha iyi görüntü için perde öneriyorlar.
Normal tv kalitesi beklenmez ama her duvarda rahat rahat izlendiği için benim çok işime geldi yattığım yerden tavana bakarak izliyorum filmi. En azından uyursam uyanınca oram buram tutulmuyor.
Keyif işi için çok kullanışlı.
Çıkmaz.Konu ile alakasız ama sürekli yeni hesap açıp birseyler sipariş etsek sıkıntı çıkarmı?
Yeni gelen indirimi için.
Ben hep öyle yapıyorum sorun çıkmazKonu ile alakasız ama sürekli yeni hesap açıp birseyler sipariş etsek sıkıntı çıkarmı?
Yeni gelen indirimi için.