Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress kaçırılmaz indirimler

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet Hakan
Tuzlu bir indirim buldum :d Parası olana bomba bir indirim. Ama alıp almamak konusunda karar verinceye kadar paylaşmayacağım :d

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet Hakan
Yolla da baksın insanlar kanka belki sıkıntı belki çakma ürün :D
Çakma olamaz çünkü direkt Çin malı. Muhtemelen gümrüğe takılabilecekler kategorisinde ama vergisi de ödeme adımında hesaplanmış vaziyette gümrükte sorun çıkmaz gibime geliyor :d

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
İş görücek uygun fiyatlı gamepad var mı

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
1674379398961.png

16TL vergi ile 140tl ye geliyor :D? Dolandırıcılar buradan satış yapabiliyor mu bu site ne kadar güvenilir?

ahmetbirs

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
buradan kimsenin depolama almasını tavsiye etmem ayrıca yalnızca bu konu özelinde değil, sadece knk bir indirim buldum ama atmam yazmak için gelen arkadaşlara boydan girim

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet Hakan
buradan kimsenin depolama almasını tavsiye etmem ayrıca yalnızca bu konu özelinde değil, sadece knk bir indirim buldum ama atmam yazmak için gelen arkadaşlara boydan girim
Forumlarda hakaret etmek ne kadar kolay ya. Hukuk sürecine mi gitmem gerekiyor durduk yere hakaret etmemeyi öğrenmen için? İster paylaşırım ister paylaşmam zorunda mıyım?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Forumlarda hakaret etmek ne kadar kolay ya. Hukuk sürecine mi gitmem gerekiyor durduk yere hakaret etmemeyi öğrenmen için? İster paylaşırım ister paylaşmam zorunda mıyım?
sanki ana bacı sövmüş arkadaş duyar kasma boşuna. Hukuk sürecine gir sanki bir sonuç çıkacak da

En İyi Cevap
3
Tuzlu bir indirim buldum :d Parası olana bomba bir indirim. Ama alıp almamak konusunda karar verinceye kadar paylaşmayacağım :d
TP de bu direkt ban sebebi. Burda da var mı? Forumda insanlar birbirine para için yardım etmiyor, sen etmeyeceksen çıkabilirsin.

Top Bottom