fenerlimühendis
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 661
- İsim
- Ahmet Hakan
Hakaret etmesi ceza alması için yeter. Uzlaşma aşamasında bitsin diye çabalar durur. Hukuk sistemi ile alakan yoksa mı diyeyim yasalardan haberin yoksa mı diyeyim bilemedim…sanki ana bacı sövmüş arkadaş duyar kasma boşuna. Hukuk sürecine gir sanki bir sonuç çıkacak da
Mesaj otomatik birleştirildi:
TPde 8k mesajım var. İndirim paylaşma konusuna gelelim bunun zorunluluk olduğunu sanmıyorum. Almayı düşündüğüm ancak kararsız kaldığım bir ürün. Forumda paylaşsam al satçılar tek seferde 10-20 tane aldıkça yarın alacak olsam bana stok kalmayacak. Kaldı ki paylaşım zorunluluğum yok ve indirim paylaşımlarının şahsen forum kültürünün bir parçası olduğunu da düşünmüyorum.TP de bu direkt ban sebebi. Burda da var mı? Forumda insanlar birbirine para için yardım etmiyor, sen etmeyeceksen çıkabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ay bak şu an uzaklaştım kanka ya :d Çok umrumda çünkü dedikleriniz :d Bir de güzel güzel süslü bir ton yazı yazmışsın konuyla alakasız. Ya forumda bilgi paylaşırsın, sorun çözersin, derdi olana derman ararsın. İndirim paylaşmak zorunda mıyım ben? Kaldı ki ben bir indirim paylaştığımda neden gerçekten ihtiyacı olan yararlanamıyor? Çünkü al satçılardan ihtiyacı olan adama sıra gelmiyor @Abdullah Hacıgül de son sistemini sadece mağazaya özel yaptı. Şahsen yaşadığım şehirde itopya mağazası da yoktu. Ben yararlanamadım. O da benimle paylaşmayarak forum kültürüne aykırı mı davrandı şimdi :dforum kültürünü, dayanışmasını anlayamamış kimseler elbette olacak aramızda bu insanları ufak ufak saygı sınırlarını aşmadan iğneleye iğneleye yanımızdan uzaklaştırdığımızda burası daha fazla insanın birbirine gördükleriyle, tecrübe ve deneyimleriyle yardım ettiği bir platform olacak kişiselleştirmediğim ve sadece bu konuyla sınırlandırmadığım bir konuda DUYARLANMIŞIM sana duruşundan dolayı teşekkür ederim.
Son düzenleme: