Neler Yeni

🔥İndirim Aliexpress kaçırılmaz indirimler

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet Hakan
sanki ana bacı sövmüş arkadaş duyar kasma boşuna. Hukuk sürecine gir sanki bir sonuç çıkacak da
Hakaret etmesi ceza alması için yeter. Uzlaşma aşamasında bitsin diye çabalar durur. Hukuk sistemi ile alakan yoksa mı diyeyim yasalardan haberin yoksa mı diyeyim bilemedim…
Mesaj otomatik birleştirildi:

TP de bu direkt ban sebebi. Burda da var mı? Forumda insanlar birbirine para için yardım etmiyor, sen etmeyeceksen çıkabilirsin.
TPde 8k mesajım var. İndirim paylaşma konusuna gelelim bunun zorunluluk olduğunu sanmıyorum. Almayı düşündüğüm ancak kararsız kaldığım bir ürün. Forumda paylaşsam al satçılar tek seferde 10-20 tane aldıkça yarın alacak olsam bana stok kalmayacak. Kaldı ki paylaşım zorunluluğum yok ve indirim paylaşımlarının şahsen forum kültürünün bir parçası olduğunu da düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

forum kültürünü, dayanışmasını anlayamamış kimseler elbette olacak aramızda bu insanları ufak ufak saygı sınırlarını aşmadan iğneleye iğneleye yanımızdan uzaklaştırdığımızda burası daha fazla insanın birbirine gördükleriyle, tecrübe ve deneyimleriyle yardım ettiği bir platform olacak kişiselleştirmediğim ve sadece bu konuyla sınırlandırmadığım bir konuda DUYARLANMIŞIM sana duruşundan dolayı teşekkür ederim.
Ay bak şu an uzaklaştım kanka ya :d Çok umrumda çünkü dedikleriniz :d Bir de güzel güzel süslü bir ton yazı yazmışsın konuyla alakasız. Ya forumda bilgi paylaşırsın, sorun çözersin, derdi olana derman ararsın. İndirim paylaşmak zorunda mıyım ben? Kaldı ki ben bir indirim paylaştığımda neden gerçekten ihtiyacı olan yararlanamıyor? Çünkü al satçılardan ihtiyacı olan adama sıra gelmiyor :) @Abdullah Hacıgül de son sistemini sadece mağazaya özel yaptı. Şahsen yaşadığım şehirde itopya mağazası da yoktu. Ben yararlanamadım. O da benimle paylaşmayarak forum kültürüne aykırı mı davrandı şimdi :d

Son düzenleme:
Sen ulkemizin kiymetli doktorlarimiza siddeti normallestiriyorsan her ne sebeple olsun, onlar da gider guzel kardesim. Sonra oturur aglarsin evinde memlekette doktor yok diye. Biraz vizyon. Tum doktorlari ayni kefeye koyamazsin. Ama laflarin su an tum doktorlari hizmetten sogutacak laflar.
Bunun lafıyla soğuyorsa doktor değildir o

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Oğuz Ünlüerler
Bunun lafıyla soğuyorsa doktor değildir o
Abi kendini adamlarin yerine bir koysana. Tanidigim doktor arkadasim okurken o kadar zorlandi ki. Simdi de asistanken cok zorlaniyor. O beyazlayan sacin yerine hic bir sey koyamazsin ne maddi ne manevi. Meslek hakkaten kutsal. Insanlarin senden razi oldugunu bilmesen yapilmasi imkansiz bir meslek bence. Hem okunmasi hem yapilmasi imkansiz. Bizim hassasiyetli olmamiz gerekir. Su an doktora siddet muhabbetleri her yerde konusuluyor zirt pirt ve haberleri goruyorsundur, doktora siddet normallestirilmeye calisiliyor. Sonuclari da tr nin dort bir yanında siddetin gerceklesmesi oluyor iste. Ben dayak yeme ihtimalimin oldugu ulkede doktorluk yapmazdim kendi adima. Sen yapar miydin bilmiyorum. Allah insanimiza vicdan versin.

Bergee

80+ Silver
Sen ulkemizin kiymetli doktorlarimiza siddeti normallestiriyorsan her ne sebeple olsun, onlar da gider guzel kardesim. Sonra oturur aglarsin evinde memlekette doktor yok diye. Biraz vizyon. Tum doktorlari ayni kefeye koyamazsin. Ama laflarin su an tum doktorlari hizmetten sogutacak laflar.
Estağfurullah tüm doktorları asla aynı kefeye koymuyorum 7 kere ameliyat oldum engelimden ötürü farkettiyseniz o tür doktorlar diye belirtmişim aksi halde doktorları en çok benimseyen benim kız arkadaşım doktor.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Oğuz Ünlüerler
Oyleyse tamamdir hocam sifa diliyorum. Yine de bu doktora siddet muhabbetinin konusulmasini dogru bulmam ben.

Top Bottom