Danceflare
80+
Dahası
Ürün plastık dışı. Git trenyoldan al 100 liralara var üstelik metal agır kalite. Japper t bicak yaz cikar
Hepsi aynı, ben de burda almıştım.Aynı kalitede mi acaba?
Trendyolda ki ile aynı değil, tr de ki 100 liralık lar çekme yapıyor, çok alıp denedim. Bunun motoru güçlüÜrün plastık dışı. Git trenyoldan al 100 liralara var üstelik metal agır kalite. Japper t bicak yaz cikar
Hocam bir delilik yapıp philips oneblade aldım sizce nasıldır kullanan varsa tavsiye eder mi hiç sinek kaydı olmadım hep makinelerle aldım sakallarımıHepsi aynı, ben de burda almıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Trendyolda ki ile aynı değil, tr de ki 100 liralık lar çekme yapıyor, çok alıp denedim. Bunun motoru güçlü
ben de amazondan almıştım onu indirimdeydi ama daha kullanmak nasip olmadı kutusunda duruyorHocam bir delilik yapıp philips oneblade aldım sizce nasıldır kullanan varsa tavsiye eder mi hiç sinek kaydı olmadım hep makinelerle aldım sakallarımı
Hocam neden kullanmıyorsunuzben de amazondan almıştım onu indirimdeydi ama daha kullanmak nasip olmadı kutusunda duruyor![]()
hocam bundan uzak durun bende var hiç memnun değilimAlıntıyı görüntüle
Bazı hesaplar da 250 ye 50 ve bazılarında da 300 e 50 lira kod var onunla 440 a alabilirsiniz, normal de 750 liradan başlıyor diye biliyorum.
Hocam alırken çok araştırdım sizin söylediğinize göre de baya sıfıra yakın kesiyor mutlu oldumçok kısa kesiyor ben uzun kullanıyorum şimdilik sakalı. Bu aliexpress den aldığımın başlığını takip hafif kısaltıyorum yetiyor şimdilik
aliexpress devam ediyorhocam bundan uzak durun bende var hiç memnun değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bitti mi indirim
sevindim hayırlı olsunHocam alırken çok araştırdım sizin söylediğinize göre de baya sıfıra yakın kesiyor mutlu oldum