Çok kullanmadığın tuşlara takabilirsin. Bana kalırsa 200-300 liralık farka değer.@Zelrael Hocam baktım atıığınız modele 2-2.5 katı fiyat farkı oluyor çok kalite farkı varmıdır birde 70 li alıcağım için diğer tuşlara başka switch takıcam sıkıntı yaratırmı ?.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ucuz olarak ajazz ak680 wireless versiyonuna bakabilirsinÇok sağ olun gerçekten. peki klavye olarak ne tercih etmeliyim f/p olarak bi kaç tane baktım fakat türkiyeye gönderim yapmıyordu sizin bildiğiniz argb bluetoothlu modlu klavye kasası önerisi var mı
Kablolu kullanılamıyor ama haberin olsun. Tester68'in switch ve keycaple gelen versiyonu, switchleri dediğim switchlerle değiştirip fiyatına göre güzel bluetooth %60 bi klavye yapabilirsin.
Silikon dampened tarzı istiyorsan hmx silent sakura bakabilirsin, biraz tuzlular amaHocam, VGN N75 Pro'ya switch önerir misiniz? Yumuşak ve az sesli
HMX SILENT SAKURA LINEAR SWITCH FACTORY LUBED EDITION (10PCS)
Experience the tranquility of the HMX Silent Sakura Linear Switch Factory Lubed Edition. Its factory lubrication minimizes noise while providing a smooth and responsive typing experience, creating a peaceful and productive workspace.
unikeyboards.com
Akko v3 pro için pahalı o fiyat bence.graywood da mı replikadır
Alıntıyı görüntüle2 farklı hesap açıp 620 liraya 90 tane gerçek akko switch de alabilirsiniz dostlar, çok kaliteli malzeme alanı üzmez
Son düzenleme: