Neler Yeni

🔥İndirim 🤯 Aliexpress'de replika Kang White ve Holy Panda switchler indirimde🤯🤯🔥🔥🔥

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
@Zelrael Hocam baktım atıığınız modele 2-2.5 katı fiyat farkı oluyor çok kalite farkı varmıdır birde 70 li alıcağım için diğer tuşlara başka switch takıcam sıkıntı yaratırmı ?.
Çok kullanmadığın tuşlara takabilirsin. Bana kalırsa 200-300 liralık farka değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sağ olun gerçekten. peki klavye olarak ne tercih etmeliyim f/p olarak bi kaç tane baktım fakat türkiyeye gönderim yapmıyordu sizin bildiğiniz argb bluetoothlu modlu klavye kasası önerisi var mı
Ucuz olarak ajazz ak680 wireless versiyonuna bakabilirsin

Kablolu kullanılamıyor ama haberin olsun. Tester68'in switch ve keycaple gelen versiyonu, switchleri dediğim switchlerle değiştirip fiyatına göre güzel bluetooth %60 bi klavye yapabilirsin.

Hocam, VGN N75 Pro'ya switch önerir misiniz? Yumuşak ve az sesli
Silikon dampened tarzı istiyorsan hmx silent sakura bakabilirsin, biraz tuzlular ama
Bütçen yetmezse başka öneri yapabilirim

graywood da mı replikadır

Alıntıyı görüntüle2 farklı hesap açıp 620 liraya 90 tane gerçek akko switch de alabilirsiniz dostlar, çok kaliteli malzeme alanı üzmez
Akko v3 pro için pahalı o fiyat bence.

Son düzenleme:

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Bedirhan Şen
Çok kullanmadığın tuşlara takabilirsin. Bana kalırsa 200-300 liralık farka değer.

Kablolu kullanılamıyor ama haberin olsun. Tester68'in switch ve keycaple gelen versiyonu, switchleri dediğim switchlerle değiştirip fiyatına göre güzel bluetooth %60 bi klavye yapabilirsin.

Silikon dampened tarzı istiyorsan hmx silent sakura bakabilirsin, biraz tuzlular ama
Hocam siparişi verdim graywood aldım çok para harcamak istemediğimden dolayı daha keycap de alıcam ondan elimde zaten biraz white switch var en kötü bi kısmına onu takarım

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
Ciy naraka switch kullanıyorum şu anda, daha creamy önerisi olan var mıdır acaba?
Kullandığın klavyede pet sheet varsa onu kaldır. switch olarak vertex v1 veya ws morandi olabilir (benzer switchler ama morandi'lerde stem wobble var, ben vertex v1 yönelirdim)

Hocam siparişi verdim graywood aldım çok para harcamak istemediğimden dolayı daha keycap de alıcam ondan elimde zaten biraz white switch var en kötü bi kısmına onu takarım
Hayırlı olsun

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Tuğra
Kullandığın klavyede pet sheet varsa onu kaldır. switch olarak vertex v1 veya ws morandi olabilir (benzer switchler ama morandi'lerde stem wobble var, ben vertex v1 yönelirdim)

Hayırlı olsun
hocam epomaker ep84 için switch önerir misiniz? çok sesli olmasın blue gibi

1718716802175.png

dün bilmeden bunu aldım indirimde diye uyumlumudur acaba ve nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Efe Metin

Hocam, fazla tuzlu geldi. Benim klavyenin switchleri de iyi ama sessiz bir şeyler istiyorum. Gece sıkıntı oluyor. Akko switchler daha ucuz

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
hocam epomaker ep84 için switch önerir misiniz? çok sesli olmasın blue gibi

Alıntıyı görüntüle
dün bilmeden bunu aldım indirimde diye uyumlumudur acaba ve nasıldır
Uyumlu. Gat yellow ile aldıysan mesela klavyeyi daha iyi denilemez ama.

Hocam, fazla tuzlu geldi. Benim klavyenin switchleri de iyi ama sessiz bir şeyler istiyorum. Gece sıkıntı oluyor. Akko switchler daha ucuz
Outemu silent'lara veya akko penguin/fairy bakabilirsin o zaman

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Tuğra
Uyumlu. Gat yellow ile aldıysan mesela klavyeyi daha iyi denilemez ama.

Outemu silent'lara veya akko penguin/fairy bakabilirsin o zaman
Gateron Kahverengi almışım

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Tuğra
Bütçen 450-500 civarına çıkamıyorsa ktt kang white alman çok kötü olmamış o zaman
switch e oakdar para vermem maximum 200 veririm reis
bide holy panda da alayımmı yedekte dursun :D

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
switch e oakdar para vermem maximum 200 veririm reis
bide holy panda da alayımmı yedekte dursun :D
Alma bence mmd holy panda alana kadar kang white iptal edip daha iyi switchler alabilirsin, kullanmayacağın bir switch seti yerine daha iyi switchlerin olur. Ya sadece ktt kang white dursun mmd holy panda alma yada ikisinide alma daha düzgün bişey al bana kalırsa.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Tuğra
Alma bence mmd holy panda alana kadar kang white iptal edip daha iyi switchler alabilirsin, kullanmayacağın bir switch seti yerine daha iyi switchlerin olur. Ya sadece ktt kang white dursun mmd holy panda alma yada ikisinide alma daha düzgün bişey al bana kalırsa.
anladım sağolun güzel bir indirim varsa iyi bir şey alırım

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah

Daha ucuza akko v3 pro görmedim daha , ikinci elde bile bu fiyatlara bulunmuyor

Top Bottom