Neler Yeni

🔥İndirim 🤯 Aliexpress'de replika Kang White ve Holy Panda switchler indirimde🤯🤯🔥🔥🔥

troymeg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
buğra mustafa erkan
Kullandığın klavyede pet sheet varsa onu kaldır. switch olarak vertex v1 veya ws morandi olabilir (benzer switchler ama morandi'lerde stem wobble var, ben vertex v1 yönelirdim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun
3 kat kağıt bantla modladım bir de beyaz köpük benzeri bir şeyle de altını doldurdum hangisini kaldırayım? Herkes bunları öneriyordu. Bir de suan klavye olarak jamesdonkey rs2 kullanıyorum plastik kasa, fark eder mi alüminyum kasaya geçsem?

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Ahmet Hakan
iBlancod YK830 kullanıyorum. Red Switch var ama görüp aldığım indirim konusunda switchleri kalitesiz denmiş. Kang white replika uyumlu mudur? Geçiş yapmaya değer mi?

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
Kang White switchler elime ulaştı. Red switche göre kesinlikle daha kremsi ve daha sessiz. Henüz hiçbir mod yapmadım ve gerçekten farketti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yiğit
Kang White ı 3 ay kullandım memnun olmama rağmen replika olduğu için sanki orjinal bi switch alsam çok daha iyi olur gibime gelmişti şu an gateron milky yellow pro kullanıyorum hissiyat açısından hiç farkı yok.

bence bu fiyata Kang White alınır
Satmayı düşünür müsünüz hocam

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Beguile
Arkadaşlar kullanan varmı? Yeni E-Yooso Z11 aldım ona takmayı düşünüyorum. Mod yapmadan sadece switchleri taksam nasıl olur? Birde hangi PCS versiyonunu almalıyım 10-30-50-70-90-100

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
Arkadaşlar kullanan varmı? Yeni E-Yooso Z11 aldım ona takmayı düşünüyorum. Mod yapmadan sadece switchleri taksam nasıl olur? Birde hangi PCS versiyonunu almalıyım 10-30-50-70-90-100
Ya 50 50 iki tane al ya da 70 al (sadece 50 alıp 11 tane tuşu red olarak da bırakabilirsin.) . Mod yapmadan takabilirsin .Eğer istersen klavyenin kutusundan çıkanın köpüğü klavyenin altına ya da metal plakayla PCB'nin arasına koyabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,595
Üyeler
163,852
Son üye
Lyrinne
Top Bottom