MMD Princess, MMD Holy Panda, KTT Kang White V3 hepsi 3 pin hocam onlardan birini seçip kullanabilirsin hepsi güzeldir videolarına bak kendin karar ver. 5 pin olan switchleride kullanabilirsin ama kullanılmayan 2 pini kırman lazım her bir switch içinReddragon k553 usas var, sanırım 3 pin.
F10 tuşu pcb'si bozuk, onun dışında çok memnunum. Bu klavyeye ne gibi modlar yapabilirim? Pcb ile kasa arasına yalıtım yaptım, fakat blue switchleri sevmiyorum ve değiştirmek istiyorum. Hangi switch iyi gider? Kasası tamamen metal.
Hocam tok ses benimde çok hoşuma gidiyor, bunlar gibi tok sesli ama sesi biraz daha kısık veren bir switch varmı bildiğin, sesleri yüksek geliyor birazKlavyenin kasası, modları, köpüğü, mousepad'in, çalışma masana kadar her şey klavyenin sesini biraz etkiliyor. Tok ses için bunların katkısı çok büyük sadece switch alıp tok ses bekleme yani başka bir çok etken var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Switchlerinde tabii etkisi oluyor, tok ses için en tatmin edici leobog graywood v4 olur diye düşünüyorum.
Silent switchler çok iyi olmuyor genelde, kasada bol foam kullanarak sesi biraz daha mute hale getirebilirsinizHocam tok ses benimde çok hoşuma gidiyor, bunlar gibi tok sesli ama sesi biraz daha kısık veren bir switch varmı bildiğin, sesleri yüksek geliyor biraz
Gateron yellow hoşuna gidebilir. Seste klavyenin yapısının ve keycapsin de etkisi büyük.Hocam tok ses benimde çok hoşuma gidiyor, bunlar gibi tok sesli ama sesi biraz daha kısık veren bir switch varmı bildiğin, sesleri yüksek geliyor biraz
Hayırlı olsunBi tane holy panda aldık bakalım
Alıntıyı görüntüle