louis bloom
80+ Silver
Beyler 5. günde bizim semte geldi bugün kargo dağıtıma çıkıyor Ürünler Çin'den geldi bir de. Aliexpress bi asker selamı haketti
Uçan kargo zamanına denk gelmiş. Böyle denk gelince bayılıyorum ya! Kargo uçakları belirli zamanlarda uçarlar. O zaman kadar kargo toplarlar haliyle. Senin karton da o zamana denk gelmiş demekki Bardağı taşıran son damla misali uçağı kaldıran son kargo olmuşBeyler 5. günde bizim semte geldi bugün kargo dağıtıma çıkıyor Ürünler Çin'den geldi bir de. Aliexpress bi asker selamı haketti
Alıntıyı görüntüle
Bizim trendyolda anca bu sürede bBeyler 5. günde bizim semte geldi bugün kargo dağıtıma çıkıyor Ürünler Çin'den geldi bir de. Aliexpress bi asker selamı haketti
Alıntıyı görüntüle
Ne aldın la çok merak ettimBeyler 5. günde bizim semte geldi bugün kargo dağıtıma çıkıyor Ürünler Çin'den geldi bir de. Aliexpress bi asker selamı haketti
Alıntıyı görüntüle
Buna katılıyorum, corsairden bi ürün aldığımda türkiyeye gelmesi 1gün istanbuldan ankaraya gelmesi 3 gün sürüyorGelmesi 5 gün işi ptt nin evine getirmesi 15 gün
Hocam 1 ay önce saat sipariş ettim aliexpres den 1 haftada tr ye geldi 3 haftadır PTT de hala gelmediBuna katılıyorum, corsairden bi ürün aldığımda türkiyeye gelmesi 1gün istanbuldan ankaraya gelmesi 3 gün sürüyor
ptt mamak subesine teslim edilmis bile o cok garibime gittiGelmesi 5 gün işi ptt nin evine getirmesi 15 gün
90 derece 24 pin argb anakart konektörü ekran karti tutucu bu ikisini deneme amacli aldim ama tr den cok cok uyguna geldi bugun teslim edilsin her sey duzgunse argb sleeve kablolari da aliexpress den alicam direktNe aldın la çok merak ettim