Evren avcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,317
go smart vb. markaları kastedmiştim.A101 Sandisk getiriyor yalnız. Varra bir marka falan değil...
go smart vb. markaları kastedmiştim.A101 Sandisk getiriyor yalnız. Varra bir marka falan değil...
Yani bundan 4 sene önce telefonum için sandisk almıştım 4 ay sonra kendi kendine bozulmuştu verileri sıfırlamak zorunda kalıyordum sandisk ile varra denilen markayı kıyaslama gibi bir derdim yok.A101 Sandisk getiriyor yalnız. Varra bir marka falan değil...
Bu arada siparişi hangi aşamalarda iptal edebiliyorum.go smart vb. markaları kastedmiştim.
kargoya verilmediyse iptal et. verildiyse iptal etme.Yani bundan 4 sene önce telefonum için sandisk almıştım 4 ay sonra kendi kendine bozulmuştu verileri sıfırlamak zorunda kalıyordum sandisk ile varra denilen markayı kıyaslama gibi bir derdim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçi elektronik ürünler ne olacağı belli olmaz sandisk bende güvensizlik yarattı
Bu arada siparişi hangi aşamalarda iptal edebiliyorum.
Elektronik ne olursa olsun birazcık da şans işidir. Kolay kolay olacak bir şey değil. Ama oluyor mu? Oluyor işteYani bundan 4 sene önce telefonum için sandisk almıştım 4 ay sonra kendi kendine bozulmuştu verileri sıfırlamak zorunda kalıyordum sandisk ile varra denilen markayı kıyaslama gibi bir derdim yok.
Gerçi elektronik ürünler ne olacağı belli olmaz sandisk bende güvensizlik yarattı
Bu arada siparişi hangi aşamalarda iptal edebiliyorum.