farklı ve bir çok açıdan doğru bir bakış açısı katılıyorum.Böyle bir yönelme psikolojinizi iyileştirmeye yardımcı olmaz. Kendinizi kandırdığınız süre içerisinde bir şeyler düzelmez ise daha büyük bir yıkımla karşılaşırsınız.
erdoğanın kazanması önemli değil adam kendisi kazanmadı ona veren halk çoğunluğun olması yani çok konuşmaya gerek yok. Ama gençlerden hala bir ümit var. Çünkü tek kazanmak seçim yoluyla olamaz.Ne yani? Bu şey demek gibi bir şey:
Erdoğan kazandı o zaman herkes hasta olsun.
Unutmayın ruh sağlığı hastalıkları da hayatı ciddi etkileyen ölümcül veya kalıcı fiziksel hasarlar barındıran hastalıklardır.
Hocam adam ceza yemiş. Sövdü mü ?farklı ve bir çok açıdan doğru bir bakış açısı katılıyorum.
arap ile ilgili bisey demedim ama müslümanlık genel olarak arap kültürlerini kapsadıgından şeriat vb ki bu ulkeye hiçbi güç şeriat getiremez onu da billiyorum ama ülkemde arapların dolaşmasını istemiyorum devlet işine din karışmaz dininizi içinizde yaşayın ülkede camii de var sey de var adam eline kuran alarak allah diyerek seçim kazanıyosa bu ülke araplaşıyo demektirMüslüman olan Arap mı sayılıyor?
Ne kadar abes bir düşünce ya.
Harbi bi ara verdi sonra geti gledicaner denen arkadaş bir süredir yoktu ve her hafta farklı bir şeyin fanboyluğunu yapıp veya svunup 1 hafta sonra tam tersini savunuyordu ardından başka bir şey hakkında konular açmaya başlıyordu.