Neler Yeni

Allah'a Yönelmek Psikolojinizi İyileştirmeye Yardımcı Olur

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Böyle bir yönelme psikolojinizi iyileştirmeye yardımcı olmaz. Kendinizi kandırdığınız süre içerisinde bir şeyler düzelmez ise daha büyük bir yıkımla karşılaşırsınız.

GirayHan

80+ Platinum
Böyle bir yönelme psikolojinizi iyileştirmeye yardımcı olmaz. Kendinizi kandırdığınız süre içerisinde bir şeyler düzelmez ise daha büyük bir yıkımla karşılaşırsınız.
farklı ve bir çok açıdan doğru bir bakış açısı katılıyorum.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Ne yani? Bu şey demek gibi bir şey:
Erdoğan kazandı o zaman herkes hasta olsun.
Unutmayın ruh sağlığı hastalıkları da hayatı ciddi etkileyen ölümcül veya kalıcı fiziksel hasarlar barındıran hastalıklardır.
erdoğanın kazanması önemli değil adam kendisi kazanmadı ona veren halk çoğunluğun olması yani çok konuşmaya gerek yok. Ama gençlerden hala bir ümit var. Çünkü tek kazanmak seçim yoluyla olamaz.

Muddi

80+ Bronze
Beyler surda yorumlara tek tek baktım da sorunumuz şudur. Burası forum ve herkes her şekilde konu açıp bu islam dini olur yada Hristiyanlik olur yada hiçbiri olmaz vs ama bi şekilde konusunu açıp saygı ve ahlak çerçevesinde istediğini yazmakta ve söylemekte özgürdür. Bu hepimiz için geçerli. Ama bakıyorum adam bi konu açmış altina ben bunu okumak zorundamiyim, yeter artik yazma vs gibi şeyler yazilmis. Arkadaşlar kimseye zorla birșeyler okutulmuyor gir tıkla bak diye kismeye silah zoruyla birsey yapılmıyor. Bu yüzden burada baktığım çoğu muhabbet cidden anlamsız olmuş. Fikir tartışması yerine agresif diller hoşgörü saygi yerine sayıp sovme ve herkesin kendi düşüncesini dikta ettigi bi yer olmuş. Bu yüzden herkesi saygi çerçevesine davet ediyorum :)

Xeracula

80+ Bronze
Farklı inançlara, dinlere saygısızlık.
Allah'a şirk koşmayın, şüphesiz o en hızlı koşandır ( Depar Suresi 31.ayet )
Not: Allah yok

NotGonna

80+ Bronze
Müslüman olan Arap mı sayılıyor?
Ne kadar abes bir düşünce ya.
arap ile ilgili bisey demedim ama müslümanlık genel olarak arap kültürlerini kapsadıgından şeriat vb ki bu ulkeye hiçbi güç şeriat getiremez onu da billiyorum ama ülkemde arapların dolaşmasını istemiyorum devlet işine din karışmaz dininizi içinizde yaşayın ülkede camii de var sey de var adam eline kuran alarak allah diyerek seçim kazanıyosa bu ülke araplaşıyo demektir

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
aaa tügva caner kripto caner seniii gene konu açmış olum bura din forumu değil ben şimdi sana bir kanal söylicem oraya sen

misvak caps diye bir sayfa var oraya yönel sen

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Uygunsuz davranış
Busaattensonrabumahalleninallahıbenim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
caner denen arkadaş bir süredir yoktu ve her hafta farklı bir şeyin fanboyluğunu yapıp veya svunup 1 hafta sonra tam tersini savunuyordu ardından başka bir şey hakkında konular açmaya başlıyordu.
Harbi bi ara verdi sonra geti gledi

Top Bottom