Almancı dayılar

Geçici olacaksa getirmeleri saçma olmuş. O sırada alan kişi sayısı ne kadar olabilir ki zaten.
Amaç dış gider borclari azaltmak yoksa ekonominin halı belli daha çok sıkıntı olur o yüzden bu kadar vergi var İyikide PC gamerlari uzmediler onlarda gelse pcleride unuturduk

Beyin göçü modern Türkiye'nin bilim açısından sonu olabilir.

En çok anlamadığım şeyde bu almancı dayılar,teyzeler hayır her yerde Türkiye'yi övüyorlar yok süper gücüz Almanya bizi kıskanıyor. Sizi zorla tutun mı var burası bu kadar güzel yaşamayın o zaman yurtdışında.

Değişikler anlamıyorum bende, benim amcamlar almanyada yıllardır, türkiyenin şu durumuna bakınca onlarda anlıyor :).

Aman yerli teknolojiye hiç bulaşmayalım. 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eylül 30'da kalkacakmış. Gerçi PC'ci olduğum için pek umrumda değil. :D
Geçici olacaksa getirmeleri saçma olmuş. O sırada alan kişi sayısı ne kadar olabilir ki zaten.
Kalkamayacak, yüzde 50 olan ekstra gümrük vergisi ekstra yüzde 20'ye çekilecek o kadar.
Beyin göçü modern Türkiye'nin bilim açısından sonu olabilir.
Evet şuan lise ya da üniversite okuyan ya da yeni mezun olan kendini yetiştirmiş kişilerin minimum yüzde 80'i ilk fırsatta buradan gidecektir.

Kalkamayacak, yüzde 50 olan ekstra gümrük vergisi ekstra yüzde 20'ye çekilecek o kadar.

Evet şuan lise ya da üniversite okuyan ya da yeni mezun olan kendini yetiştirmiş kişilerin minimum yüzde 80'i ilk fırsatta buradan gidecektir.
Pek haksızlar da diyemiyorum aslında. İş imkanları ortada. Geçim şartları ve alım gücü ortada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,834
Üyeler
190,650
Son üye
kochatip663
Geri