Almaya değer mi (mouse)

neyi yetersiz kalıyor peki? cs valo falan oynamıyorum fps shooter olarak oynadığım oyunlar genelde hell let loose, battlefield gibi oyunlar. yine mi yetersiz kalır?
FPS için kalır, sensörü o fiyat için çok iyi değil. Hilayeli de sorun olmaz ama R1 SE+ öneririm

O SE hâli yalnız
1756912284366.webp

3395 se 3370 den bile kötü o yüzden o fiyatları hak etmiyor

ya iptal mi edeyim şimdi mouse'u? siparişi verdim ama diyorsanız kötü mouse iptal et diye edeyim..

ya paw3395 ile diğer sensörler arasındaki farkı zaten hissedemezsin, nasıl onun sensörü bundan iyi diyebiliyonuz

eğer tryhard fps oyuncusu değilsen, 2khz 4khz kullanmıyorsan düşünülebilir
mcu'su belli değil
switch huano, iyi
sensör iyi ama globalde ürüne bakıyorum böyle bi ürün göremiyorum, sc580 var ama onda da aula kendi sensörünü koymuş, 580x'e dair hiçbir bilgi yok,
mouse 80gr küsür, biraz ağır, ama fiyatı da 900 lira yani, 900 liraya kablosuz 1khz 3395 sensörlü huano switchli, 500mah bataryalı, 3 mode destekleyen mouse, çok da kötü bir şey olacağını sanmıyorum zaten satıcı amazon

benzer fiyata amazonda https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZTYPRZX?m=AE39AUHGQLJS4&tag=epey-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=10
delux m800 pro buldum, bunun da mcusu belli değil diye biliyorum, daha hafif, bataryası sensörü aynı, yaklaşık 2 yıldır gündelik kullanımda kullanıyorum bir sorun görmedim
oyunlarda farklı mouse kullanıyorum ancak bazen bunu da kullandığım oluyor

ya paw3395 ile diğer sensörler arasındaki farkı zaten hissedemezsin, nasıl onun sensörü bundan iyi diyebiliyonuz

eğer tryhard fps oyuncusu değilsen, 2khz 4khz kullanmıyorsan düşünülebilir
mcu'su belli değil
switch huano, iyi
sensör iyi ama globalde ürüne bakıyorum böyle bi ürün göremiyorum, sc580 var ama onda da aula kendi sensörünü koymuş, 580x'e dair hiçbir bilgi yok,
mouse 80gr küsür, biraz ağır, ama fiyatı da 900 lira yani, 900 liraya kablosuz 1khz 3395 sensörlü huano switchli, 500mah bataryalı, 3 mode destekleyen mouse, çok da kötü bir şey olacağını sanmıyorum zaten satıcı amazon
modumu yerine getiren o yorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri