Neler Yeni

Almayı düşündüğüm ekipmanlar

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederim

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Orkun
Aynı monitör N11 de İncehesap satıcılı 13.4K

HS80 Max stoğu bitti PCKolik de, mikrofonunu ben çok kaliteli bulamamıştım, bir de kafamı acayip sıkıyordu büyük kafalılara olmuyor. İade ettim dün.

V2 Pro 2023 de PCKolik de 6399TL

DeathAdder V3 Pro İncehesap da 4899TL

İlla benim için MSI olsun ya da 240 Hz olsun demiyorsan yarı fiyatına alternatif önerim: (Arada biraz görüntü kalitesi farklı olur ama ikisi de IPS neticesinde klasmanda iyi monitörler çok farketmezsin bile yan yana koyduğunda.)

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,185
İsim
Emir
Aynı monitör N11 de İncehesap satıcılı 13.4K

HS80 Max stoğu bitti PCKolik de, mikrofonunu ben çok kaliteli bulamamıştım, bir de kafamı acayip sıkıyordu büyük kafalılara olmuyor. İade ettim dün.

V2 Pro 2023 de PCKolik de 6399TL

DeathAdder V3 Pro İncehesap da 4899TL

İlla benim için MSI olsun ya da 240 Hz olsun demiyorsan yarı fiyatına alternatif önerim: (Arada biraz görüntü kalitesi farklı olur ama ikisi de IPS neticesinde klasmanda iyi monitörler çok farketmezsin bile yan yana koyduğunda.)
Hs80max nasil olmadi ya?O olmadıysa baska hicbir kulaklık olmaz diyebilirim.Blackshark v2 hs80nin yanında kucuk kaliyor.Haberiniz olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz daha açarmısın kanka klavye mouse neden alınmaz onun yerine ne tercih etmeliyim önerin ne
Parasini hak etmeyen ürünler
Klavye kısmında custom alman en mantıklısı
@freygasm daha iyi önerisi vardir fakat ej son gaming gende klavyeler indirim vardi
Mouse kısmına da gelirsek en f/p fury level z1 genelde 1.5k 2k mouse bandında fikrim var daha üstünde bilgim yok

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,943
İsim
Orkun
Hs80max nasil olmadi ya?O olmadıysa baska hicbir kulaklık olmaz diyebilirim.Blackshark v2 hs80nin yanında kucuk kaliyor.Haberiniz olsun

Parasini hak etmeyen ürünler
Klavye kısmında custom alman en mantıklısı
@freygasm daha iyi önerisi vardir fakat ej son gaming gende klavyeler indirim vardi
Mouse kısmına da gelirsek en f/p fury level z1 genelde 1.5k 2k mouse bandında fikrim var daha üstünde bilgim yok
Yok V2 HS80 in yanında küçük kalmıyor. Yukarı aşağı kafanın boyutuna göre ayarlayabiliyorsun. Blackshark V2 X kullanıyorum zaten aktif olarak çok konforlu bir yapısı var bu serinin.
HS80 de yukarı aşağı ayar yok, lastik var onun maksimumuna aldığında büyük kafalılarda kulaklık acayip sıkıyor olmuyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer
Beyler bu ekipmanları almayı düşünüyorum kulaklık konusunda karar veremedim mouse harici her şey değişebilir fikirlerinize yorumlarınıza göre hepsinin aynı fiyat bandında daha iyi muadili varsa tavsiyelerinizi bekliyorum mouse a da öneri yapabilirsiniz fakat baya istediğim bi mouse du çok uzun süredir şimdi alabilmek nasip oldu şimdiden teşekkür ederim
Klavye rainy75 al wraithtten, kulaklık güzel, mouse da o parayı haketmiyor gpx2 al geç.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
yusuf ecer

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
Klavye rainy75 al wraithtten, kulaklık güzel, mouse da o parayı haketmiyor gpx2 al geç.
klavye konusunda ise küçük klavye istemiyorum hocam ya suan razer blackwidow v3 var tusları buyuk olmasına ragmen kucuk gelebılıyor bazen farklı tuslara basıyorum ellerim büyük biraz

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
369
İsim
Tayfun Balım
kablosuz şart değilse v3 pro yerine düz v3 alın hocam birebir aynı mouse. Hatta 8k hz dongle ınız yoksa 1k hz kullanabiliyorsunuz v3 proyu.
Ve en garip kısım düz v3 v3 prodan daha hafif.

Egean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ege
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...peed-kablosuz-oyuncu-mouse-siyah-1232205.html gpx2 dedıgınız bu değil mi hocam

kablosuz şart değilse v3 pro yerine düz v3 alın hocam birebir aynı mouse. Hatta 8k hz dongle ınız yoksa 1k hz kullanabiliyorsunuz v3 proyu.
Ve en garip kısım düz v3 v3 prodan daha hafif.
hocam kablosuz şart ya kablolu mouse la ömür geçmez

İGGY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
GUTS
klavye olarak razer blackwidow v3 tkl kullanıyorum istersen bakabilirsin güzel klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,274
Üyeler
165,787
Son üye
CanberkBabur
Top Bottom