Mantıklı fikrinizi değerlendireceğim çok tesekur ederim yardımınız için az daha bunu aliyordukkuponla illa bir şey alıcaksanız gidin uygun bi telefon bulun kapalı kutu satın onu o fiyata güzel bir kasa toplarız
Sınırı yok uygundur benim icinkuponun son kullanım süresi nedir hocam? yurda geçince bakayım uygunsa
ben baktım hocam boşuna bakmayın i5 3470i ışıklı kasaya takıp 10k yazmışlarkuponun son kullanım süresi nedir hocam? yurda geçince bakayım uygunsa
O zaman kapalı kutu telefon bulup TL ye cevireyim ikinci el bir şey topliyacagim zaman tekrar konu açtım ilginiz için tesekurlerben baktım hocam boşuna bakmayın i5 3470i ışıklı kasaya takıp 10k yazmışlar
aynen piyasası olan çabuk satılacak bir telefon bulun 1-2k altına satın direk kapalı kutu burdan güzel sistem ayarlarız sonraO zaman kapalı kutu telefon bulup TL ye cevireyim ikinci el bir şey topliyacagim zaman tekrar konu açtım ilginiz için tesekurler
Saolun çok teşekkür ederimaynen piyasası olan çabuk satılacak bir telefon bulun 1-2k altına satın direk kapalı kutu burdan güzel sistem ayarlarız sonra
o zaman sizin dediğiniz en mantıklısı gibi hocam.ben baktım hocam boşuna bakmayın i5 3470i ışıklı kasaya takıp 10k yazmışlar