Altın bugünde %5 değer kaybetti !

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,154
Bana kalırsa birileri büyük oynayarak pahalıya satıp ucuza tekrar altın alacak ama doğrusunu rabbim bilir. 6k bandına geri inmişti bugün dahada düştü. Düşsünde zaten ama neler dönüyor bilinmez.
1000050829.webp

Kanka bende çok yüksek miktarlı değil ama bi miktar almayı düşünüyorum öyle acelem yok maksat bulunsun. Dediğim muhabbet hakkında bilgin var mı?
Benim abim yapıyordu sonra bende yapayım dedim ben de başladım o Amerikan borsasına geçti ama şu aralar Türkiye borsası düşüşte iş bankası çok düştü

6200'den aldım en son xD, altın gördüğünü unutmaz. Dün merkez bankası 2,5 Ton altın satmış, eğer yalan değilse onun sonucudur bu. Nasılsa yılbaşına minimum 7K olur

1m altın alan şuanda haftaya %10 kar eder.
yatırım tavsiyesi değil die belirtmemişsin kendine o kadar güvendiğin için , bende sana uyup 2m tl altın aldım şuan 88k içerdeyim ve makas payıyla 104k zarar yazdı şimdi bunu ekran görüntüsü alıp savcılığa piyasa yönlendirme ve yatırımcıyı aldatmaktan suç duyurusunda bulunacağım. altın alış faturamda mevcut kanıt da ekleyeceğim.

ilk düştüğü sıra almıştım ama altın hala düşmeye devam ediyor. şimdi yine alınır mı yoksa biraz daha düşer mi o zaman mı alınır

ilk düştüğü sıra almıştım ama altın hala düşmeye devam ediyor. şimdi yine alınır mı yoksa biraz daha düşer mi o zaman mı alınır
Biraz daha düşebilir, yarın fed'in faiz kararıda açıklanacak, riskini alıp almamak sana kalmış
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, KENDİ GÖRÜŞÜMDÜR RİSKİNİ ALMAK ŞAHSA KALMIŞ BİR DURUMDUR.

gram 5200 4800 arası takılırsa toplanır ytd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,456
Üyeler
183,838
Son üye
onur35-
Geri