Neler Yeni

🔥İndirim Altus AL 4933 Es Espresso Makinesi 2.249 TL

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berk
yok hocam , eğer latte art falan yapmayacaksanız çıkarmanıza gerek olduğunu sanmıyorum. sonuçta ikisi de aynı şekilde ısıtıyor ve köpürtüyor.
anladım latte iciyorum ben genelde.İce latte de yaparım ancak büyük bardak sığacak kadar genis değil sanırım kücüge koyup büyük bardağa aktarıcaz artık

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Kutay Orhan
anladım latte iciyorum ben genelde.İce latte de yaparım ancak büyük bardak sığacak kadar genis değil sanırım kücüge koyup büyük bardağa aktarıcaz artık
hocam espresso zaten single veya double shot olarak direkt espresso bardaklarına yapılıyor , espressoyu yapacağınız kahve tarifinin belli bir bileşeni gibi görün.
tarifi büyük/küçük bardağa yapmak size kalmış.
nerelerde kullanılacağını da aşağıya ekledim.

Ekler

• cahrt-min-432x644.png
    cahrt-min-432x644.png
    268.2 KB · Hit: 86

goku010203

80+ Bronze
hocam önerim öğütülmüş kahve al ama çok alma 250gram civarı al bittikçe değiştir her seferinde de farklı al bu şekilde favori aromanı bulursun
tavsiyem olarak oturduğun şehirde çekidek kahve satan bi yer varsa onlara danışarak al ben öyle yapıyorum ve mix şeklinde alıyorum aroması çok güzel oluyor bu şekilde
Çekirdek kahve varken neden öğütülmüş alayım?

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Her gün daha ucuza nasıl ürün üretiriz mantığıyla çalışıyor içinde aroma vericiler varsa 3 ü 1 aradan farkı olmaz ama kapsülü kendin doldurabiliyorsan o zaman iyi

Hazır kahveler en dandik çekirdeklerden öğütülüp, sonrasında demlenip, aslında içime hazır haldeyken kurutma veya dondurma yöntemiyle üstündeki su çekilerek kurutuluyor ve kuru bir şekilde paketleniyor. Biz de paketten demlenmiş olarak çıkan kahveye aslında daha önce kendisinden çekilmiş olan suyu ekleyerek içiyoruz.

Kapsül kahve ise sadece öğütülmüş kahvenin kapsüle belli bir gramaj oranında koyulması. Nespresso veya muadil markaların makinelerinde tipik espresso yapımı gibi press'lenerek demleniyor. İkisi arasında CİDDİ FARK var. Ayrıca kapsül kahve asla ucuz bir tür değil. Çekirdek kahve almak her zaman daha ucuzdur.

sergun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
sergun
Seramik öğütme makinesi 250-300 tl taze kahve içmek için değer
O kadar ucuz olan değirmenler espresso için yeterli incelikte öğütemiyor, en ince ayarında bile öyle. Denedim oradan biliyorum. En iyisi azar azar taze öğütülmüş almak sık sık almak.

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Duman
O kadar ucuz olan değirmenler espresso için yeterli incelikte öğütemiyor, en ince ayarında bile öyle. Denedim oradan biliyorum. En iyisi azar azar taze öğütülmüş almak sık sık almak.
Öğütebiliyor, ben de denedim ayarını en ince ayara getirirsen espresso için hazır öğütülmüşten bile daha ince öğütüyor hatta bir tık kalın modda kullanıyorum öğütücüyü

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Furkan Emre Asım
sütü ısıtıyor mu acaba bu makine?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Rüveyda Akın
Almamalıyım, zaten işyerinde içiyorum. Evde de içmeyivereyim. Durduk yere iki bin çıkmasın şimdi cepten. Düşerse belki nespresso makinesi alırım.
Kahve dünyasından 100 liralık expresso alacağına bu makineyi al :D Birkaç içimde çıkıyor fiyatı

Top Bottom