Neler Yeni

🔥İndirim Altus AL 4933 Es Espresso Makinesi 2.249 TL

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berk
Hayırlı olsun. Canavar gibi yarım dakikada ısıtıp köpürtüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar erken çıkarıyor sanırım ısı ve köpüğü gayet yerinde
bu ürünün temizliği nasıl oluyor peki ? birde köpürtücüsünün dışında siyah bir plastik var onu cıkarttınız mı siz

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
bu ürünün temizliği nasıl oluyor peki ? birde köpürtücüsünün dışında siyah bir plastik var onu cıkarttınız mı siz
Kahve haznesinin oturtulduğu yuvada kahve kalıyor onun için fırça istedim. Kahveyi aldıktan sonra boşta sıcak su bırakıyorum yapışan kahve parçalarını suyla birlikte atıyor. Süt ısıtıcı plastikle kullanıyorum temizlik için onu çıkarıyorum nemli peceteyle siliyorum

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berk
Kahve haznesinin oturtulduğu yuvada kahve kalıyor onun için fırça istedim. Kahveyi aldıktan sonra boşta sıcak su bırakıyorum yapışan kahve parçalarını suyla birlikte atıyor. Süt ısıtıcı plastikle kullanıyorum temizlik için onu çıkarıyorum nemli peceteyle siliyorum
tamam teşekkürler ben genelde latte vs içiyorum da sütlü.Alıcağımız öğütülmüş kahve değişmiyor değil mi ? espresso kahve alıyoruz yani.Bir de öneriniz var mı

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,400
İsim
Kara Kartal
Almamalıyım, zaten işyerinde içiyorum. Evde de içmeyivereyim. Durduk yere iki bin çıkmasın şimdi cepten. Düşerse belki nespresso makinesi alırım.
Kapsül kahveler 3 ü 1 arada ile aynı katagoride içinde kahve yok ayrıca çok pahalı

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
tamam teşekkürler ben genelde latte vs içiyorum da sütlü.Alıcağımız öğütülmüş kahve değişmiyor değil mi ? filtre kahve alıyoruz yani.Bir de öneriniz var mı
Çok uzman değilim. Ama sanırım filtre kahve değilde ekspresso kahve yazan ürün almak daha iyi. Kahve dünyasının 1 kiloluk çekirdek olanını aldım. Güzel tadı. birde Mehmet efendi öğütülmüş ekspresso ürününü kullandım bunlar genelde bilindik ürünler

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
Kapsül kahveler 3 ü 1 arada ile aynı katagoride içinde kahve yok ayrıca çok pahalı

Bu bilgi doğru değil. Kapsül kahveler ile hazır kahveler (3in1, granül, instant kahve) arasında hem üretim şekli, hem tat, hem de aroma bakımından ciddi fark var.

Bu cihaz da çabuk bozulmaz ve hızlı bir şekilde ısınabiliyorsa pek çok kişiyi memnun edecektir. Öğütülmüş espresso kahvesi almanız daha faydalı olur. Öğütülmüş filtre kahve aromasız ve yavan gelecektir. Ya da güzel fiyata yorumları fena olmayan, olabildiğince eşit kıyan bir öğütücü alırsanız çekirdek kahveyi istediğiniz kadar kıyarsınız ama şimdilik bence gerek yok. Çünkü öğütücü yatırımından ziyade bu cihazı ve kahve içmeyi seven bir kişi, bir süre sonra tam otomatik kahve makinesi mutlaka alacaktır. Onların da zaten seramik öğütücüleri var.

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,400
İsim
Kara Kartal
Bu bilgi doğru değil. Kapsül kahveler ile hazır kahveler (3in1, granül, instant kahve) arasında hem üretim şekli, hem tat, hem de aroma bakımından ciddi fark var.

Bu cihaz da çabuk bozulmaz ve hızlı bir şekilde ısınabiliyorsa pek çok kişiyi memnun edecektir. Öğütülmüş espresso kahvesi almanız daha faydalı olur. Öğütülmüş filtre kahve aromasız ve yavan gelecektir. Ya da güzel fiyata yorumları fena olmayan, olabildiğince eşit kıyan bir öğütücü alırsanız çekirdek kahveyi istediğiniz kadar kıyarsınız ama şimdilik bence gerek yok. Çünkü öğütücü yatırımından ziyade bu cihazı ve kahve içmeyi seven bir kişi, bir süre sonra tam otomatik kahve makinesi mutlaka alacaktır. Onların da zaten seramik öğütücüleri var.
Her gün daha ucuza nasıl ürün üretiriz mantığıyla çalışıyor içinde aroma vericiler varsa 3 ü 1 aradan farkı olmaz ama kapsülü kendin doldurabiliyorsan o zaman iyi

stanczyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ilkay
Her gün daha ucuza nasıl ürün üretiriz mantığıyla çalışıyor içinde aroma vericiler varsa 3 ü 1 aradan farkı olmaz ama kapsülü kendin doldurabiliyorsan o zaman iyi
Sadece kahve var içinde. Kapsülü kendin dolduramıyorsun ama doldurulabilir kapsül satışı yapan ayrı firmalar var ama tam olarak aynısı olmuyor zira nestlenin bu kapsül için patentleri mevcut

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
ahmet yılmaz
dostum merhaba kahve işi nasıl oluyor tam bilgi verebilir misin çekirdek kahve alıp koyulabiliyor mu direkt
hocam önerim öğütülmüş kahve al ama çok alma 250gram civarı al bittikçe değiştir her seferinde de farklı al bu şekilde favori aromanı bulursun
tavsiyem olarak oturduğun şehirde çekidek kahve satan bi yer varsa onlara danışarak al ben öyle yapıyorum ve mix şeklinde alıyorum aroması çok güzel oluyor bu şekilde

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Kutay Orhan
Bu makinede süt kullanabiliyor muyuz?
hocam makinenin yan tarafında süt köpürtücüsü var oradan sütü ısıtıyor. ama espresso makinenin içine koyulan su ile olması şart

tamam teşekkürler ben genelde latte vs içiyorum da sütlü.Alıcağımız öğütülmüş kahve değişmiyor değil mi ? espresso kahve alıyoruz yani.Bir de öneriniz var mı
hocam öğütülmüş kahve olarak; lavezza , julius meinl , melitta , moliendo markaları şu ana kadar denediğim en iyileri.
fiyatları da ortalama diyebilirim , uzun süre gidiyor. amazondan indirimleri takip edip kiloluk olarak alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berk
hocam makinenin yan tarafında süt köpürtücüsü var oradan sütü ısıtıyor. ama espresso makinenin içine koyulan su ile olması şart

hocam öğütülmüş kahve olarak; lavezza , julius meinl , melitta , moliendo markaları şu ana kadar denediğim en iyileri.
fiyatları da ortalama diyebilirim , uzun süre gidiyor. amazondan indirimleri takip edip kiloluk olarak alabilirsiniz.
teşekkürler hocam araştıracağım bu markaları.Bir de yandaki süt ısıtıcı ve köpürtücüyü yabancılarda şöyle kullanan gördüm.Üzerindeki siyah plastigi cıkarıp sütü kaynatıyor sonra o plastigi takıp köpürtüyor.Doğrusu da böyle mi.Bazıları komple cıkarıyor bazıları ise hem köpürtme hem kaynatmayı o plastik siyah şey ile yapıyor.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Kutay Orhan
teşekkürler hocam araştıracağım bu markaları.Bir de yandaki süt ısıtıcı ve köpürtücüyü yabancılarda şöyle kullanan gördüm.Üzerindeki siyah plastigi cıkarıp sütü kaynatıyor sonra o plastigi takıp köpürtüyor.Doğrusu da böyle mi.Bazıları komple cıkarıyor bazıları ise hem köpürtme hem kaynatmayı o plastik siyah şey ile yapıyor.
yok hocam , eğer latte art falan yapmayacaksanız çıkarmanıza gerek olduğunu sanmıyorum. sonuçta ikisi de aynı şekilde ısıtıyor ve köpürtüyor.

Top Bottom