Kahve çekirdeği ve öğütücü önerebilir misiniz ?Öğütebiliyor, ben de denedim ayarını en ince ayara getirirsen espresso için hazır öğütülmüşten bile daha ince öğütüyor hatta bir tık kalın modda kullanıyorum öğütücüyü
Kahve çekirdeği ve öğütücü önerebilir misiniz ?Öğütebiliyor, ben de denedim ayarını en ince ayara getirirsen espresso için hazır öğütülmüşten bile daha ince öğütüyor hatta bir tık kalın modda kullanıyorum öğütücüyü
TabiiKahve çekirdeği ve öğütücü önerebilir misiniz ?
https://www.pazarama.com/cam-seramik-ogutuculu-kahve-degirmeni-ogutucusu-cin226-p-102450029184 pazaramaya üye olun ilk siparişte 125 tl lik kodu alın hocam onunla 235 e filan geliyor.Kahve çekirdeği ve öğütücü önerebilir misiniz ?
Yorumuna denk geldimde bir şey söylemek istiyorum çok ısıtmıyordan kasıt ne acaba, kahve zaten çok sıcak içilmez ama bizim millette kahve kültürü daha yeni oluşmaya başladı ve kör topal ilerliyor her işte olduğu gibi, kahvenin ideal bir sıcaklığı vardır 55-60 belki 65 derece diyebiliriz ama bizim millet çay kıvamında sıcak istiyor zaten bu şekilde yapınca süt krema kıvamında kalmıyor hemde lezzet istenilen şekilde yakalanmıyor.youtube incelemelerine baktım alanların yorumlarına göre süt köpürtücüsü biraz zayıfmış ve sütü cok köpürtmüyor ve sıcaklık olarak ılık oluyor falan demişler.Yine de siz de araştırın bazı yorumlarda gayet iyi ama fiyat performanstır
epinox fiyatı uygundur ve iyidir.Bu kahve makinelerinin yanında süt ısıtmak ve köpürtmek için bir sürahi var ondan almak istiyorum tavsiye edeceğiniz fiyat performans bir ürün var mı ?
Nespresso alıcaksanız satıyorum hocam ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz kapsüllü. Nespresso D40 İnissiaAlmamalıyım, zaten işyerinde içiyorum. Evde de içmeyivereyim. Durduk yere iki bin çıkmasın şimdi cepten. Düşerse belki nespresso makinesi alırım.
kaça koydun bende satıyorum 2000 tl filan galiba piyasasıNespresso alıcaksanız satıyorum hocam ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz kapsüllü. Nespresso D40 İnissia
2500 koydum hocamkaça koydun bende satıyorum 2000 tl filan galiba piyasası
baristalık yaptığına emin misin ? 55 60 derece ne ? kör topal demeden önce biraz araştırmanı ve doğru bildiğin yanlışlarını telafi etmeni beklerim.İdeal kahve sıcaklığı dünyanın en ünlü baristalarından james hoffman ideal sıcaklığın 88 ve 93 arası olduğunu söylüyor.Youtube a da kendin james hoffman coffee ideal temperature yazarak bilgilenebilir ve öğrenebilirsin.Sadece james hoffmana da bakmana gerek yok dünyanın en ünlüleri bu ortak fikri savunuyor.şöyle diyor ''ortalama kavrulmuş espresso çekirdekleri için 86 santigrat derece ile 91 santigrat derece arasındaki bir sıcaklık tercih edilir biraz daha hafif kavrulmuş espresso çekirdekleri için 89 santigrat derece ile 93 santigrat derece arasındaki bir sıcaklık aralığı en iyi sonucu verir'' ve sen bunlardan 3 5 derece değil 30 35 derece düşük söyledin kahve kültürünü geliştirmelisin çünkü senin dediğin sıcaklıklar ideal banyo su sıcaklık değerlerine yakın karıştırmış gibi duruyorsun.55 derece kahve sıcaklığı konusunda da ısrarcıysan ilgili makale ya da sağlam kaynakları atabilirsin.Yorumuna denk geldimde bir şey söylemek istiyorum çok ısıtmıyordan kasıt ne acaba, kahve zaten çok sıcak içilmez ama bizim millette kahve kültürü daha yeni oluşmaya başladı ve kör topal ilerliyor her işte olduğu gibi, kahvenin ideal bir sıcaklığı vardır 55-60 belki 65 derece diyebiliriz ama bizim millet çay kıvamında sıcak istiyor zaten bu şekilde yapınca süt krema kıvamında kalmıyor hemde lezzet istenilen şekilde yakalanmıyor.
Baristalıkta yaptım kahveyi gönderiyoruz bu soğuk diye geri gönderiyorlar oysa kahve sütü tam krema olmuş sıcaklığı çok ideal ama mecbur süt kaynayacak duruma gelene kadar yapıp gönderiyorduk çok güzel sıcacık oldu diyorlardı
Nasıl ürün dostum ? İdare eder mi ? Yoksa parasının hakkını veriyor mu ?valla yorumları baya iyi alasım geldi.
edit:aldım
Parasının hakkını sonuna kadar veriyor 3 aydır kullanıyorumNasıl ürün dostum ? İdare eder mi ? Yoksa parasının hakkını veriyor mu ?