Altyapı olduğu halde sistemde gözükmeme sorunu

wortboom

80+
Reaksiyon skoru
2
merhaba biz yeni yapılmış bir siteye taşındık 2 gün önce İnternet aboneliğimizi buraya nakil edecektik fakat hariç bir firmanın sisteminde alt yapı gözükmüyordu ama hem evin dışındaki kutularda ve hem evin içine kadar döşenmiş fiber kablolardan alt yapının olduğu belli ve merkezdeyiz önümüzde okul var ve yanımızdaki evlerde internet aktif olarak var sitemizin guruplarında sanırım kapıcı veya yönetici surnet internetinin burada olduğunu söyledi 1 kişide buradan internet almış bugün fakat ben hiç duymadığım bir firmaya geçmek istemiyor alt yapı varsa neden diğer firmaların sistemlerinde gözükmüyor ve süper online falan var yan apartmanda nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilgisi ve tecrübesi olan var mı bu durumda

1756929795150.webp

altyapıyı surnet çektiyse onun altyapısı gözükür fiyatları güzelmiş bu arada
@Lady-Of-Ice

peki tavsiyen nedir alsak mı surnet daha önce tt vdsl den başka bir şey kullanmadım ve sadece bu firmamı bu siteye hizmet verecek başka firmalar vermeyecek mi
sadece surnet alyapı çektiyse şuanlık sadece o verir ilerde ttelekom superonline falan çeker mi çekmiş midir bilimiyorum
etiketlediğim hocam daha bilgilidir o yazınca karar verin.

sadece surnet alyapı çektiyse şuanlık sadece o verir ilerde ttelekom superonline falan çeker mi çekmiş midir bilimiyorum
etiketlediğim hocam daha bilgilidir o yazınca karar verin.
tamamdır beklemedeyim teşekkür ederim

Türknet Gigafiber gibi düşünün; G-pon fiberi kendi fiber altyapısından veriyor. Fiyatlar oldukça iyi, Ve simetrik. Ben olsam denerim.
Birde sitenet var; 100 e kadar.
2017 den beri faal.

1756977818619.webp

https://bgp.he.net/AS211496

Sizin sorgulamalarınız Tt altyapı gösterir; alternatif firmaların kendi altyapısını değil.

Surnet Gpon varsa, sitenet yerine daha iyi olur. Sitenet 12 ay taahhütlü galiba.
Tarife detay kısmına tıklayıp detayları okuyun tercih etmeden önce.
Ben tşk. ederim; tercihlere karışmıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,251
Üyeler
183,402
Son üye
LexusXenon
Geri