altyapım maksimum kaç mps destekler

Sen şu an ADSL mi kullanıyorsun VDSL mi?

Göknet sitesinden adresinize göre sorgular mı

Sen şu an ADSL mi kullanıyorsun VDSL mi?

Ayrıca Göknet sitesinden adresinize göre sorgular mısın? Alacağınız değer neymiş mesafe neymiş görürüz.
Şuan port olmadığı için bişey gözükmuyo 1-2 hafta kadar önce 75mps yazıyodu vdsl2 kullanıyorum

Goknet'te port yoksa da görünür.

25 demiş konu sahibi :D
Abi dediğim doğru çıktı. :D Adamın paket 50 imiş atanan 44 SNR 8 Max 50 ve civarı alıyor. 25 hız testinden gelen.

50 bide santral uzaklık 117metreydi
Ben değerleri baya düşük gördüm. 117 metreye göre baya güçsüz gözüküyor. Tahminimce 117 metre ötedeki portta değilsiniz gözüküyor. Çünkü ben 260+ metre ötedeki porttayım 70 zorluyor.

Goknet'te port yoksa da görünür
Abi dediğim doğru çıktı. :D Adamın paket 50 imiş atanan 44 SNR 8 Max 50 ve civarı alıyor. 25 hız testinden gelen.

Ben değerleri baya düşük gördüm. 117 metreye göre baya güçsüz gözüküyor. Tahminimce 117 metre ötedeki portta değilsiniz gözüküyor. Çünkü ben 260+ metre ötedeki porttayım 70 zorluyor.
Goknet'te port yoksa da görünür.
Altypsi yok gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-2 hafta önceki hız testi

İnternetten bizim eve bakınca max 50 -70 öyle bir şey destekliyor yazıyordu ama 100 almam dışında bir problem yok .

Bina içi tesisat tırt olabilir o da olasılık.

Arkadaşlar bune
1675279040531.png

Bina içi tesisat tırt olabilir o da olasılık.
Vlla onu bilmiyorumda bina yeni 3 yıllık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki de böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,709
Üyeler
183,785
Son üye
Knight214