benim evimde alt yapı yokArkadaşlar benim evimde altyapı yok başvurdum bildiğiniz gibi ilgilenilmedi bu durumda altyapısı olmayanlar için bir internet bağlatma yolu var mı?
Uydu dediğin çanak takıyorlar çatıya direk öyle sonra wifi ile bağlanıyorsun ondan mı ? öyle ise oyun falan oynuyorsan cs, valo vs. nasıl oynatıyor mu ?benim evimde alt yapı yok
yıllardır uydu bağlantısı kullanıyorum
50mbps internet kullanıyorum ortalama olarak 700tl gibi bir ücret ödüyor
altyapılı bir sağlayıcıya göre ping im biraz daha yüksek oluyor
evet çok rahat oynatıyorUydu dediğin çanak takıyorlar çatıya direk öyle sonra wifi ile bağlanıyorsun ondan mı ? öyle ise oyun falan oynuyorsan cs, valo vs. nasıl oynatıyor mu ?
peki çanak taktırdık diyelim mi ethernet kablosu vs çekilebiliyor mu pc ye ?evet çok rahat oynatıyor
hocam çanaktan bir kablo ile evin içindeki modeme aktarıyor sonra klasik modem gibi ethertnet ile istediğine çıkış alabilirsinpeki çanak taktırdık diyelim mi ethernet kablosu vs çekilebiliyor mu pc ye ?
Birde cs de kaç ms alıyorsun kusura bakma pek bilgim yok çanak interneti hakkında o yüzden![]()
Bir marka falan var mı önerebileceğin yada nerden bağlatılır bu tür internet hocam bir yere sormuştum bu çanak vs. için 3000 TL istediler şimdi bağlatsak iyi hoş da ileride altyapılı bir yere geçince 3000 TL çöp olur diye acele etmedimhocam çanaktan bir kablo ile evin içindeki modeme aktarıyor sonra klasik modem gibi ethertnet ile istediğine çıkış alabilirsin
cs de 20ms civarı alıyorum
csde 20ms nasıl ortalama altyapılı internetten biraz daha yüksek oluyor fiber altyapı 700-800mbps hız ile 60-70 arası alıyordumhocam çanaktan bir kablo ile evin içindeki modeme aktarıyor sonra klasik modem gibi ethertnet ile istediğine çıkış alabilirsin
cs de 20ms civarı alıyorum
hocam o birazda ağ trafiğinden kaynaklı diye biliyorum eğer yanlış değil isem.csde 20ms nasıl ortalama altyapılı internetten biraz daha yüksek oluyor fiber altyapı 700-800mbps hız ile 60-70 arası alıyordum![]()
çöp olurBir marka falan var mı önerebileceğin yada nerden bağlatılır bu tür internet hocam bir yere sormuştum bu çanak vs. için 3000 TL istediler şimdi bağlatsak iyi hoş da ileride altyapılı bir yere geçince 3000 TL çöp olur diye acele etmedim
hangi şehirdesiniz ve firmanın adı nedir acababenim evimde alt yapı yok
yıllardır uydu bağlantısı kullanıyorum
50mbps internet kullanıyorum ortalama olarak 700tl gibi bir ücret ödüyor
altyapılı bir sağlayıcıya göre ping im biraz daha yüksek oluyor
hatayda oturuyorumhangi şehirdesiniz ve firmanın adı nedir acaba