Alt yapısız internet konusunda pek fazla alternatifin yok ve bana göre şu anda bu tarz hizmette aldığı paranın hakkını veren belirttiğin hizmet.
İyi forumlar.
Turkell superbox alabilirsin ama biraz tuzlu söyliyimAlt yapısız internet konusunda pek fazla alternatifin yok ve bana göre şu anda bu tarz hizmette aldığı paranın hakkını veren belirttiğin hizmet.
İyi forumlar.
Yağmur gibi durumlarda kesilme gibi mi? nedir o durumlarUydu internetleri uygun ama çok sağlıklı olmayabilir
Aşırı yüksek ping sorunu.Yağmur gibi durumlarda kesilme gibi mi? nedir o durumlar
Binanda altyapı yoksa git türk telekom müdürlüğüne dilekçe ver. Bulunduğunuz bölgede alt yapı talebi yoğunluğu yoksa 1 haftaya gelir ( bizimki 3 günde geldi )Dostlar binamızda kutu olmadığı için normal internet alamıyoruz. Turkcell superboxu biliyorum fakat o da fiyatına göre hiç çekici değil. Başka ne tür yollar var biliyor musunuz neler tavsiye edersiniz?
Konum İstanbul Avcılar
Yaklaşık 6 senedir her yıl düzenli olarak başvuru yapıyoruz...Binanda altyapı yoksa git türk telekom müdürlüğüne dilekçe ver. Bulunduğunuz bölgede alt yapı talebi yoğunluğu yoksa 1 haftaya gelir ( bizimki 3 günde geldi )
O zaman sizi kâle almıyorlar. TT Ceo'suna veya Müdür yardımcısına msj atın twitter dan, anında geri dönüş yapıyorlar.Yaklaşık 6 senedir her yıl düzenli olarak başvuru yapıyoruz...