Yardım Am5 Anakart önerisi gerekiyor.

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,257
Bütçe
99999
Am5 Anakart arıyorum bütçem 15k Asus prime a620 mı k dan geçiş yapicam.

• Üzgün
Reaksiyonlar: VeV1
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
MSI B850 gaming plus nasıl hocam 9 k ya düşmüş fiyatı?
x670e si ile aynı fiyatlarda düşmüş sayılmaz bence bu çok daha iyi.

x670e si ile aynı fiyatlarda düşmüş sayılmaz bence bu çok daha iyi.
Anladım başka neler var hocam öneri verebileceğin

ihtiyacınıza göre buradan bir bakın istersiniz.
epey karşılaştırma linki.
İhtiyacınıza göre artık :)

Bence x870 e ihtiyacınız yok, sadece israf olur.

15k yı anakarta yatıracaksanız arkadaşın önerdiği gigabyte aorus modeline bakın derim. Benzer paraları x670 serisine vermeyin.

ihtiyacınıza göre buradan bir bakın istersiniz.
epey karşılaştırma linki.
İhtiyacınıza göre artık :)

Bence x870 e ihtiyacınız yok, sadece israf olur.
1752143748288.webp

Anakart Epey den karşılaştırılarak alınmaz x670E GPW çok daha üstündür :D ama epey b850 ye vermiş birisi yanlış öğrenip alır
Mosfet olarak aralarında ki farkı anlatmama gerek yok. Detaylı bakılmak isteniyorsa buradan bakılır.

X870 tomahawk nasıl 13 k hocam
X870 b650E nin USB4 zorunlu hale getirilmişidir. X670E den daha iyi değil ama her şey de chipset değil tabii ki, tomahawk model bazında sevdiğim modeldir. Ama 13 vereceğime 14 küsüre hata led göstergesi olan daha dolu Aorus x870e alırım en üst modeldir Rog ve Carbon ayarında.

Alıntıyı görüntüle
Anakart Epey den karşılaştırılarak alınmaz x670E GPW çok daha üstündür :D ama epey b850 ye vermiş birisi yanlış öğrenip alır
Mosfet olarak aralarında ki farkı anlatmama gerek yok. Detaylı bakılmak isteniyorsa buradan bakılır.
Extreme overclock denemeyenler için bunların ne anlamı var hocam epey link atmamın sebebi basit arayüzü olması zaten. Bence alıcının umursayacağı şey kozmetik ve fiyat. Gerisinin %90 - 95 alıcı için fark edeceğini sanmıyorum. Kaç pci hattı kaçı nereye kaça bölünmüş diye içerik üreticisi (kallavi bir içerik üreticisi) değilsen bir işe yaramayacak. Bence almışken yenisini alsın arkadaş. :) :peepokalp:

Geri