AM5 ANAKART ÖNERİSİ?

Sakultah

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
5000
Merhabalar.
Bir süredir bu işlerden çok uzak kaldım. O yüzden araştırma yapıyorum ancak sizlere de danışmak istedim. Oldukça ucuz maaliyetli bir sistem toplamaya çalışıyorum.
İşlemci olarak Ryzen 5 7500f düşünüyorum.
Bütçeme göre 2 model dikkatimi çekti bunlardan birisi MSI PRO B650M-B diğeri ise Colorful BATTLE-AX B650M-E PRO V14 (bu marka hakkında hiçbir fikrim yok)
Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz veya max 5bin tl bütçeye başka önerileriniz var mıdır?
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Son düzenleme:
Beyaz mı siyah mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar.
Bir süredir bu işlerden çok uzak kaldım. O yüzden araştırma yapıyorum ancak sizlere de danışmak istedim. Oldukça ucuz maaliyetli bir sistem toplamaya çalışıyorum.
Bütçeme göre 2 model dikkatimi çekti bunlardan birisi MSI PRO B650M-B diğeri ise COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 (bu marka hakkında hiçbir fikrim yok)
Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz veya max 5bin tl bütçeye başka önerileriniz var mıdır?

Merhabalar.
Bütçeme göre 2 model dikkatimi çekti bunlardan birisi MSI PRO B650M-B diğeri ise COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 (bu marka hakkında hiçbir fikrim yok)
B650m-b kullanıyorum kartta bios flashback bile yok bios güncellerken elektirik gitse harbi 2015 li yıllar gibi brick olucak anakart zaten mosfette soğutma fln hak getire ama 7500f i kaldırıyor vrmları ısınmıyor ben colorful tavsiye ederim evet yazılımdan sorun yaşayan olmuştu ama çözmüşlerdir diye düşünüyorum daha uzun ömürlü olur

Merhabalar.
Düzeltme:

Colorful BATTLE-AX B650M-E PRO V14

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B650m-b kullanıyorum kartta bios flashback bile yok bios güncellerken elektirik gitse harbi 2015 li yıllar gibi brick olucak anakart zaten mosfette soğutma fln hak getire ama 7500f i kaldırıyor vrmları ısınmıyor ben colorful tavsiye ederim evet yazılımdan sorun yaşayan olmuştu ama çözmüşlerdir diye düşünüyorum daha uzun ömürlü olur
Colorful dan emin olsam alıcam gerçektende.

Hocam kullanan insanlar yorum yaparsa güzel olur ben kağıt üzerinden konuştum bios güncellemesi vs colorfulun yapılması daha zor olabilir ama bence değer yani b650m-b çok geri bi anakart
Evet bende kullanıcı yorumu bekliyorum. Yoksa kağıt üzerinden gerçekten de güzel görünüyor.
MSI ise güven veren bir marka ama dediğiniz gibi model çok boş.

Bütçeyi bir tık artırıp şunu alsanız daha iyi olur.

Veya bu da alınabilir. İki m2 slotu ve mosfet soğutucu blogu var.

Yok BIOS falan sorun yaşanmaz. Lütfen Biostar, Asrock, Colorful falan köklü firmalar arkadaşlar rastgele bir Çin, Taywan firması değil bunlar.

Bütçeyi bir tık artırıp şunu alsanız daha iyi olur.

Veya bu da alınabilir. İki m2 slotu ve mosfet soğutucu blogu var.

Yok BIOS falan sorun yaşanmaz. Lütfen Biostar, Asrock, Colorful falan köklü firmalar arkadaşlar rastgele bir Çin, Taywan firması değil bunlar.
Daha önce Asrock kullandım uygun bulsam düşünmem alırım ama fiyat biraz yüksek. Bütçe konusunda sıkıntılıyım o yüzden daha fazla çıkmak istemedim. Biostardan B650mt modelini gördüm oldukça uygun iş görür mü acaba?

Hocam Biostar b650mp-e Pro öneririm

1 yıldır kendi sistemimde kullanıyorum expo olaylarıda mevcut işini görür diye düşünüyorum

Hocam Biostar b650mp-e Pro öneririm

1 yıldır kendi sistemimde kullanıyorum expo olaylarıda mevcut işini görür diye düşünüyorum
Geçen gelen stoklar bitti diye biliyorum.

Bence yukarıda önerdiğim Asus B650M-R önceliğiniz olsun, ₺5000 civarına satılıyor. Eğer bütçenizi zorluyorsa Biostar'ın bahsettiğini modeli de alınabilir. @Sakultah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,256
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri