AM5 için braket takmana gerek yok. Macun için MX6 4gr alabilirsin.Am5 için braket ve termal macun lazım. Bütçe sorunum yok en iyisi neyse o olsun
Neden? Birde braketsiz termal macun sürmek eziyet oluyorAM5 için braket takmana gerek yok. Macun için MX6 4gr alabilirsin.
İşlemci yapısı kare olduğu için frame kullanmana gerek yok. LGA 1700 soketlerde baya işe yarıyor ama, ben de kullanıyorum.Neden? Birde braketsiz termal macun sürmek eziyet oluyor![]()
Am5 de de kare ama biraz daha çentikli filan ya ondan. Kullanmak iyidir diye düşündüm termal macun sürme bakımından da kolay oluyor soğutmayada az çok yararı oluyorİşlemci yapısı kare olduğu için frame kullanmana gerek yok. LGA 1700 soketlerde baya işe yarıyor ama, ben de kullanıyorum.
Aynısı sahibinden param güvende ile 500 tl nerden alsam bilemedimO zaman al keyfi kullan. Macun almana da gerek yok. Çıkan macunun viskozitesi güzel, ben de kullanıyorum.
Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu, Düzeltici Bükülme Önleyici Sabitleme Çerçevesi, AM5 Tam Fit Sabit İşaretsiz Montaj, AM5 Bükülme Önleyici Kontak Çerçevesi, CPU Soğutucu Standardı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu, Düzeltici Bükülme Önleyici Sabitleme Çerçevesi, AM5 Tam Fit Sabit İşaretsiz Montaj, AM5 Bükülme Önleyici Kontak Çerçevesi, CPU Soğutucu Standardı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Sıcaklığa ne kadsr etkisi oluyor denedin miO zaman al keyfi kullan. Macun almana da gerek yok. Çıkan macunun viskozitesi güzel, ben de kullanıyorum.
Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu, Düzeltici Bükülme Önleyici Sabitleme Çerçevesi, AM5 Tam Fit Sabit İşaretsiz Montaj, AM5 Bükülme Önleyici Kontak Çerçevesi, CPU Soğutucu Standardı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu, Düzeltici Bükülme Önleyici Sabitleme Çerçevesi, AM5 Tam Fit Sabit İşaretsiz Montaj, AM5 Bükülme Önleyici Kontak Çerçevesi, CPU Soğutucu Standardı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alan niye satıyor önce onu düşün. Eğer orijinal thermalrightsa alabilirsin.Aynısı sahibinden param güvende ile 500 tl nerden alsam bilemedim![]()
Bir kaç test baktım yok gibi.Sıcaklığa ne kadsr etkisi oluyor denedin mi
Adam bütçe sorunu yok diyor sen mx6 öneriyorsunAlan niye satıyor önce onu düşün. Eğer orijinal thermalrightsa alabilirsin.
Bununçakması var mı bilmiyom. Aldıktan sonra nasıl kontrol etmek lazım? Ve amazondaki orjinal mi? KesinAlan niye satıyor önce onu düşün. Eğer orijinal thermalrightsa alabilirsin.
Para yok diye adamı niye masrafa sokayım. Ne önerirsen öner arada yükte maksimum 3 derece olacak zaten. Bu gecenin şovmeni sen misin pikaçu?Adam bütçe sorunu yok diyor sen mx6 öneriyorsun
Braketi Alması İyi Olur Hocam Bir Yandan Nedenlerinden Biri İşlemcinin Soğutudan Daha İyi Ayrılmasına Olanak Sağlar Sıcaklığada Az Çok Etki Sağlar Düşüncesindeyim .Alan niye satıyor önce onu düşün. Eğer orijinal thermalrightsa alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir kaç test baktım yok gibi.
Yoo adam en iyisi olsun demis 1 2 3 derece ne farkeder en iyisinin mx6 olmadığını sen de biliyorsun ama vazgecemiyorsunuz su mx6 sevdanizdanPara yok diye adamı niye masrafa sokayım. Ne önerirsen öner arada yükte maksimum 3 derece olacak zaten. Bu gecenin şovmeni sen misin pikaçu?