Yardım Am5 BRAKET LAZIM

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
Am5 için braket ve termal macun lazım. Bütçe sorunum yok en iyisi neyse o olsun

9800x3d işlemci 420 mm arctic sıvı soğutma için

İşlemci yapısı kare olduğu için frame kullanmana gerek yok. LGA 1700 soketlerde baya işe yarıyor ama, ben de kullanıyorum.
Am5 de de kare ama biraz daha çentikli filan ya ondan. Kullanmak iyidir diye düşündüm termal macun sürme bakımından da kolay oluyor soğutmayada az çok yararı oluyor

O zaman al keyfi kullan. Macun almana da gerek yok. Çıkan macunun viskozitesi güzel, ben de kullanıyorum.

O zaman al keyfi kullan. Macun almana da gerek yok. Çıkan macunun viskozitesi güzel, ben de kullanıyorum.

Aynısı sahibinden param güvende ile 500 tl nerden alsam bilemedim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklığa ne kadsr etkisi oluyor denedin mi

Alan niye satıyor önce onu düşün. Eğer orijinal thermalrightsa alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kaç test baktım yok gibi.
Braketi Alması İyi Olur Hocam Bir Yandan Nedenlerinden Biri İşlemcinin Soğutudan Daha İyi Ayrılmasına Olanak Sağlar Sıcaklığada Az Çok Etki Sağlar Düşüncesindeyim .

Para yok diye adamı niye masrafa sokayım. Ne önerirsen öner arada yükte maksimum 3 derece olacak zaten. Bu gecenin şovmeni sen misin pikaçu?
Yoo adam en iyisi olsun demis 1 2 3 derece ne farkeder en iyisinin mx6 olmadığını sen de biliyorsun ama vazgecemiyorsunuz su mx6 sevdanizdan

Geri