İnceleme AMAZON 1552 TL'LİK DARMOSHARK(?) TOP75 GELDİ

Yeşil switch ile gelse daha iyi olurdu , benim elimde Epomaker'dan kalma Wisteria Tacticle switch var beğenmezsem onu takarım diye düşünüyorum.

kaçırdığıma en üzüldüğüm klavye bu olabilir
Ben aula f75 900 tl zamanı kaçırmıştım çok ah çektim arkasından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeşil switch ile gelse daha iyi olurdu , benim elimde Epomaker'dan kalma Wisteria Tacticle switch var beğenmezsem onu takarım diye düşünüyorum.
Tercih meselesi kaliteyi arttırmak için mantıklı olabilir ama ben tactile'a dönme taraftarı olmazdım açıkçası linear smooth hissi çok farklı bide lube yapıcam çok değişicek

Ben aula f75 900 tl zamanı kaçırmıştım çok ah çektim arkasından
bir de o var. 2. elini alacağım da TEMU'dan alıp fahiş fiyata satanlar olduğu sürece imkansız

Selamlar arkadaşlar 12K Hit'e ulaşmış bir "Amazon DarmoShark Top75 1652 TL" konusu var görmüşsünüzdür. Ürünü alanlardan biri benim ve kargo bu sabah geldi. Herhangi bir vergi çıkmadı. Gelin ürünü beraber inceleyim neyin ne olduğuna bakalım. Kutu içeriğini çekmedim fakat keycaps ve switch sökücü, kablo ve dongle uzatıcı birde sticker falan çıktı. Alanlara piyango çıktı al-sata da gider kullanmaya da. Ben kullanan tarafta olucam :D

Vergi çıkmama sebebi muhtemelen bu.
Alıntıyı görüntüle

Ürünün kutusu bildiğimiz Darmoshark TOP75 kutusu.
Alıntıyı görüntüle

Kutunun arkasındaki etiketler de bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle

Evet beklenen oldu ve ürün gerçekten Darmoshark TOP75 çıktı :D 1552 TL'ye 3999 TL'lik klavyeyi almış olduk.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

PCB ve Switch'e bir göz atalım :
Alıntıyı görüntüle

Ekranı da gayet güzel çalışıyor
Alıntıyı görüntüle

Switchlerin markasını çok merak etmiştim fakat herhangi bir marka yazmıyor üstlerinde. Klavye konusunda çok bilgili olan bi yakınıma sorduğumda giriş seviye durmuyor gayet iyi görünüyor dedi ona da götürücem beraber bakıcaz zaten.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

KB904L ile duruşu bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
switch darmosharkın kendi switchi üstünde yazıyor

İlk görenlerden birisi benim almadım pişmanım

Selamlar arkadaşlar 12K Hit'e ulaşmış bir "Amazon DarmoShark Top75 1652 TL" konusu var görmüşsünüzdür. Ürünü alanlardan biri benim ve kargo bu sabah geldi. Herhangi bir vergi çıkmadı. Gelin ürünü beraber inceleyim neyin ne olduğuna bakalım. Kutu içeriğini çekmedim fakat keycaps ve switch sökücü, kablo ve dongle uzatıcı birde sticker falan çıktı. Alanlara piyango çıktı al-sata da gider kullanmaya da. Ben kullanan tarafta olucam :D

Vergi çıkmama sebebi muhtemelen bu.
Alıntıyı görüntüle

Ürünün kutusu bildiğimiz Darmoshark TOP75 kutusu.
Alıntıyı görüntüle

Kutunun arkasındaki etiketler de bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle

Evet beklenen oldu ve ürün gerçekten Darmoshark TOP75 çıktı :D 1552 TL'ye 3999 TL'lik klavyeyi almış olduk.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

PCB ve Switch'e bir göz atalım :
Alıntıyı görüntüle

Ekranı da gayet güzel çalışıyor
Alıntıyı görüntüle

Switchlerin markasını çok merak etmiştim Darmoshark yazıyor üstünde. Kendi switchleri. TTC'ye ürettiriyorlar diye biliyorum. Klavye konusunda çok bilgili olan bi yakınıma sorduğumda giriş seviye durmuyor gayet iyi görünüyor dedi ona da götürücem beraber bakıcaz zaten.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

KB904L ile duruşu bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
H.o demek düşer güzel olmuş elinize ulaşması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,419
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri