Cavuskerem
80+ Platinum

- Reaksiyon skoru
 - 6,970

tabi orası öyle ak820 pro ayarında bi klavye muhtemelen1552 ye aldığımızı düşünürsek bir nebze alt kalite switch olsun hiç farketmez bence

tabi orası öyle ak820 pro ayarında bi klavye muhtemelen1552 ye aldığımızı düşünürsek bir nebze alt kalite switch olsun hiç farketmez bence
Ben aula f75 900 tl zamanı kaçırmıştım çok ah çektim arkasındankaçırdığıma en üzüldüğüm klavye bu olabilir
Tercih meselesi kaliteyi arttırmak için mantıklı olabilir ama ben tactile'a dönme taraftarı olmazdım açıkçası linear smooth hissi çok farklı bide lube yapıcam çok değişicekYeşil switch ile gelse daha iyi olurdu , benim elimde Epomaker'dan kalma Wisteria Tacticle switch var beğenmezsem onu takarım diye düşünüyorum.
bir de o var. 2. elini alacağım da TEMU'dan alıp fahiş fiyata satanlar olduğu sürece imkansızBen aula f75 900 tl zamanı kaçırmıştım çok ah çektim arkasından
switch darmosharkın kendi switchi üstünde yazıyorSelamlar arkadaşlar 12K Hit'e ulaşmış bir "Amazon DarmoShark Top75 1652 TL" konusu var görmüşsünüzdür. Ürünü alanlardan biri benim ve kargo bu sabah geldi. Herhangi bir vergi çıkmadı. Gelin ürünü beraber inceleyim neyin ne olduğuna bakalım. Kutu içeriğini çekmedim fakat keycaps ve switch sökücü, kablo ve dongle uzatıcı birde sticker falan çıktı. Alanlara piyango çıktı al-sata da gider kullanmaya da. Ben kullanan tarafta olucam
Vergi çıkmama sebebi muhtemelen bu.
Alıntıyı görüntüle
Ürünün kutusu bildiğimiz Darmoshark TOP75 kutusu.
Alıntıyı görüntüle
Kutunun arkasındaki etiketler de bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Evet beklenen oldu ve ürün gerçekten Darmoshark TOP75 çıktı1552 TL'ye 3999 TL'lik klavyeyi almış olduk.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
PCB ve Switch'e bir göz atalım :
Alıntıyı görüntüle
Ekranı da gayet güzel çalışıyor
Alıntıyı görüntüle
Switchlerin markasını çok merak etmiştim fakat herhangi bir marka yazmıyor üstlerinde. Klavye konusunda çok bilgili olan bi yakınıma sorduğumda giriş seviye durmuyor gayet iyi görünüyor dedi ona da götürücem beraber bakıcaz zaten.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
KB904L ile duruşu bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
ışık geçiren kısımda değil tam üst tarafında küçücük yazıyorNerde yazıyo ben göremedim
İlk görenlerden birisi benim almadım pişmanım
ilk anın heyecanıyla tam anlamamışım ama yazıyo evet noname olmaması da iyidirışık geçiren kısımda değil tam üst tarafında küçücük yazıyor
H.o demek düşer güzel olmuş elinize ulaşması.Selamlar arkadaşlar 12K Hit'e ulaşmış bir "Amazon DarmoShark Top75 1652 TL" konusu var görmüşsünüzdür. Ürünü alanlardan biri benim ve kargo bu sabah geldi. Herhangi bir vergi çıkmadı. Gelin ürünü beraber inceleyim neyin ne olduğuna bakalım. Kutu içeriğini çekmedim fakat keycaps ve switch sökücü, kablo ve dongle uzatıcı birde sticker falan çıktı. Alanlara piyango çıktı al-sata da gider kullanmaya da. Ben kullanan tarafta olucam
Vergi çıkmama sebebi muhtemelen bu.
Alıntıyı görüntüle
Ürünün kutusu bildiğimiz Darmoshark TOP75 kutusu.
Alıntıyı görüntüle
Kutunun arkasındaki etiketler de bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle
Evet beklenen oldu ve ürün gerçekten Darmoshark TOP75 çıktı1552 TL'ye 3999 TL'lik klavyeyi almış olduk.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
PCB ve Switch'e bir göz atalım :
Alıntıyı görüntüle
Ekranı da gayet güzel çalışıyor
Alıntıyı görüntüle
Switchlerin markasını çok merak etmiştim Darmoshark yazıyor üstünde. Kendi switchleri. TTC'ye ürettiriyorlar diye biliyorum. Klavye konusunda çok bilgili olan bi yakınıma sorduğumda giriş seviye durmuyor gayet iyi görünüyor dedi ona da götürücem beraber bakıcaz zaten.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
KB904L ile duruşu bu şekilde.
Alıntıyı görüntüle