Amazon 2 TB harddisk 260 TL

İyi forumlar.

Uzun süredir taşınılabilir harddisk almak istiyorum ve karşıma böyle bir harddisk çıktı.Bu fiyata ben de pek ihtimal vermiyorum ancak amazon garantisinde olması biraz güven veriyor. Fikrinizi almak istedim.

M2 SSD yi taşınabilir disk yapıyor bu ürün. Ürün biraz yanıltıyor ürünün adı biraz hatalı. 2TB M2 SSD fiyata dahil değil onu alıp kendiniz takacaksınız 😅

Kimse almasın iadeyle falan uğraşmayın sonra 😀

Bence bu sadece kutusu. 2tb'a kadar m.2 takılan bir kutu olduğu için 2tb diye yazılmış olabilir.
Kutu değil içi dolu. Onda eminimde. Taktıkları 2 TB cihaz iş görür mü onu düşünüyorum.

M2 SSD yi taşınabilir disk yapıyor bu ürün. Ürün biraz yanıltıyor ürünün adı biraz hatalı. 2TB M2 SSD fiyata dahil değil onu alıp kendiniz takacaksınız 😅

Bende öyle düşünüyorum internette satılıyordu böyle ürünler, yada sata HDD yi taşınabilir disk yapanlar falanda var

Sadece kutusu olsa başlıkta kutu diye yazar öyle bir ibare yok. Ayrıca özelliklerde hız ve depolama kapasitesi de verilmiş. Kutu olsa bunlarda yazilmazdi.

Bana bu ürünü hatırlattı.
2 TB görünen USB var. Ama kapasite 32 GB

Sadece kutusu olsa başlıkta kutu diye yazar öyle bir ibare yok. Ayrıca özelliklerde hız ve depolama kapasitesi de verilmiş. Kutu olsa bunlarda yazilmazdi.
2tb hdd bile bu para değil. Bence bu sadece kutusu. İlanda yanlışlık var.

Ama satıcı Amazon , sıradan başka satıcı olsa hak veririm.
Amazon müşteri temsilcileri ile görüştüm.
2 farklı temsilci ile görüştüm, ürün ile ilgili herhangi bir bilgileri yok.
Satıcının sunduğu şeyleri yazmışlar.
Marka Genericn olarak geçiyor.
Generic var ama Genericn ile ilgili bilgi bulamadım.

Amazon müşteri temsilcileri ile görüştüm.
2 farklı temsilci ile görüştüm, ürün ile ilgili herhangi bir bilgileri yok.
Satıcının sunduğu şeyleri yazmışlar.
Marka Genericn olarak geçiyor.
Generic var ama Genericn ile ilgili bilgi bulamadım.
Bende baktım. Pek bişi bulamadım. Siparişte kararsız kaldım.

Bir tane sipariş ettim, bakalım ne çıkacak.

En kötü iade ederim zaten.

Bu arada ürünü "Kargo ve Paketleme Ücreti" ile birlikte 337 TL'ye sipariş veriyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,405
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri