Knnmw
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,429
mantıklı hocamAilen adına hesap açıp deneyebilirsin aslında şansını
mantıklı hocamAilen adına hesap açıp deneyebilirsin aslında şansını
sen bunu kullanabiliyomusun bende hata veriyor
Mobil uygulamada kullanmam için AMZN80 kodunu veriyor. Mobil uygulamada denemedim henüz.sen bunu kullanabiliyomusun bende hata veriyor
bendede gözüküyorda kulanılmıyoki geçerli değildir diyorMobil uygulamada kullanmam için AMZN80 kodunu veriyor. Mobil uygulamada denemedim henüz.banada veriyoda kullanılmıyoki hata veriyo
Hayır müşteri hizmetlerine sordum kodlar bitmiş daha kaldırmamışlar menüdenUygun olamadığın için kullandirtmiyor
Var hocam 2 kere yazdım kullanım kotası dolmuş.Kod ile alakası yok uygun ise kullanırsın dostum
Ya hocam anlamıyorsun galiba o kupon kodunu bende yazsam kullanamam promosyona uygun olman lazım kod'a değil promosyona uygun isen zaten kod'a gerek yok otomatik ödeme Sayfasında düşüyor fiyatVar hocam 2 kere yazdım kullanım kotası dolmuş.
Sanırım 15000 kişi olması lazım.
Hocam anlatamıyorum sanırım. Promosyon un kotası dolmuş hocam uygun olsada kullanamıyorsun.Ya hocam anlamıyorsun galiba o kupon kodunu bende yazsam kullanamam promosyona uygun olman lazım kod'a değil promosyona uygun isen zaten kod'a gerek yok otomatik ödeme Sayfasında düşüyor fiyat