Worldden 2 kampanyaya katılacaksın. Hediye kartı kampanyasına katılacaksın. Daha sonra 500 TL satın alacaksın. Bunun ödemesini World kart ile yapacaksın. Hediye çekini aktifleştireceksin. 10-15 Dakika içerisinde 75 TL kodu sepette ürün aldığında görebilirsin. 418-75= Ödemen gereken fiyat gibi bir durum olacak. Bu işlemden 48 saat sonra 50 TL hediye çeki verecekler. World puanlarıda uygulamadan görebilirsin. 40 TL olan hemen 75 TL olan 10 gün sonra yüklenecek.Merhaba şimdi işlemler sırasıyla bu dimi bir bakabilir misiniz önce world uygulamasından kaampanyaya katılıyoruz ardından kendi hesabımıza 500TL lik bir hediye kartı yüklüyoruz ve mobilden sipariş veriyoruz ben şimdi sipariş verdim mobilden şimdi bir 200 TL ye 50tl birde 75tl bakiye ve world uygulamalarından kampanya bonusu mu yuklenıcek doğru yapmışmıyım once katıldım world uygulamasından ve amazondan hediye çeki kampanyalarına ardından 500tl yukleyıp kendı hesabıma 418 TL lik bir sipariş verdim eksik işlem var mıdır acaba
200 tl harcamayı hediye çekiyle yapınca yine de 50 tl veriyor değil mi?Worldden 2 kampanyaya katılacaksın. Hediye kartı kampanyasına katılacaksın. Daha sonra 500 TL satın alacaksın. Bunun ödemesini World kart ile yapacaksın. Hediye çekini aktifleştireceksin. 10-15 Dakika içerisinde 75 TL kodu sepette ürün aldığında görebilirsin. 418-75= Ödemen gereken fiyat gibi bir durum olacak. Bu işlemden 48 saat sonra 50 TL hediye çeki verecekler. World puanlarıda uygulamadan görebilirsin. 40 TL olan hemen 75 TL olan 10 gün sonra yüklenecek.
Müşteri hizmetlerine sorduklarına göre veriyormuş. Ama tam bir bilgim yok. Eğer veriyorsa tekrar 200 TL almanıza gerek yok. Zaten 500 TL aldınız. Onunla vermiş olur. 48 saat beklemenizi tavsiye ederim.200 TL harcamayı hediye çekiyle yapınca yine de 50 TL veriyor değil mi?
500 çeki mobilden almadım maalesef o yüzden sormuştum hocam.Müşteri hizmetlerine sorduklarına göre veriyormuş. Ama tam bir bilgim yok. Eğer veriyorsa tekrar 200 TL almanıza gerek yok. Zaten 500 TL aldınız. Onunla vermiş olur. 48 saat beklemenizi tavsiye ederim.
bu 50 liralık kupon nerde acaba ? 900 liralık alışveriş yaptım ama 50 liralık kuponun nerde olduğunu bilmiyorum ahahaha48 saat sonra değil. Normalde 10 dakikada geliyor. Ama yoğunluktan dolayı 1-2 saati bulur.
ilk 8 bindi 75tl indirim hala devam ediyorsa olur. ben yaptım ama daha 50 tl hediye çeki gelmedi :/Şimdi bende world card yok. Kendi hesabıma 500 TL hediye çeki yüklesem ordan 75 TL gelir mi ? Bide bu hediye cekiyle alışveriş yapsam 200 liraya 50 lira çek gelir mi