❌İndirim Bitti! Amazon 5bin TL 500TL indirim

B650m-b kullanıyorum. 9700x aldım galiba anakrtımın vrmlerı ve sogutması işlemcime yetmeyecek bana hangi fp kartı onerirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimdeki anakartı satıp bunu almam mantıklı olur mu?
knk önermem şahsen bunu bi esiprisi olmuyor ki
şunu alabilirsen bence iyi bu tip bişey

B650m-b kullanıyorum. 9700x aldım galiba anakrtımın vrmlerı ve sogutması işlemcime yetmeyecek bana hangi fp kartı onerirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elimdeki anakartı satıp bunu almam mantıklı olur mu?
o kadar iyi islemci alip giris seviye anakart almak yerine , en azindan bence x670 veya b850 bak. milletin anakarti 6000mhz zor destekliyor ram olarak mesela , ben am5 sistemde 7800mhz kullaniyorum sorunsuz

o kadar iyi islemci alip giris seviye anakart almak yerine , en azindan bence x670 veya b850 bak. milletin anakarti 6000mhz zor destekliyor ram olarak mesela , ben am5 sistemde 7800mhz kullaniyorum sorunsuz
Hocam anakart elimde vardı. 7500ften upgrade yaptım. Bütçe ayarladıkça ekran kartı ve anakartımıda güncelleyeceğim.

Hocam anakart elimde vardı. 7500ften upgrade yaptım. Bütçe ayarladıkça ekran kartı ve anakartımıda güncelleyeceğim.
anakart degismek zor istir. bastan iyi anakart al , sonradan ekran karti yukseltirsin. x870 ler satiliyor gigabyte nin 10-11k seviyelerine. tek yanma problemi olmayan anakart markasi piyasadaki.

🔥 Amazon İndirim Kodu❗

✅ SEVGILI500 Kodu Sepette 5.000 TL Ve Üzerine 500 TL İndirim Yapıyor

✅ Kod mobil uygulamada geçerlidir

✅ Mutfak - Oyuncak - Kişisel Bakım Aletleri - Bebek - Ev & Yaşam - Yapı Market - Pc & Kamera - Mobil Elektronik kategorilerinde geçerli
Güncelde devam eden indirim var mı PC parçalarında vb geçerli

Geri