Neler Yeni

Amazon alışveriş 2 soru

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
1. Sorum: amazondan ürün alırken adreste sadece mahalleye kadar istiyor ev adresini istemiyor teslimat yaparken nasıl oluyor ?

2. Sorum: aldığım ürünlerde (monitör + klavye) ölü piksel veya bir sorum çıktığında ne yapacağım

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dostum 1.soruna cevap vereyim teslimat kısmında altta özel adres gibi bişi var 2 satırlık oraya caddeyi evi vs yazıyorsun 2. Sorun hakkında yanlış bilgi vermemek için cevaplamayayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
1. Sorum: amazondan ürün alırken adreste sadece mahalleye kadar istiyor ev adresini istemiyor teslimat yaparken nasıl oluyor ?

2. Sorum: aldığım ürünlerde (monitör + klavye) ölü piksel veya bir sorum çıktığında ne yapacağım
Çıktığında iade edeceksin dostum. Amazon kendi bünyesindeki satıcıların yapmış olduğu satışlardan dolayı 30 gün iade garantisi veriyor. Bu konuda sana sıkıntı çıkaracak bi satıcı ve paranın iade olmaması söz konusu olamaz. İçin rahat bi şekilde alabilirsin. Ama ürünün satıcı kısmına bakıyorum ben normalde. Amazon.tr'nin direkt satıcı olduğu ürünleri gözüm kapalı alıyorum. Diğerlerinde de satıcı yorumlarını inceliyorum

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ibarelerin olması satıcının amazon.tr olmasından mı kaynaklı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TristanIsolde

Ekler

• Screenshot_20201114-113640_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20201114-113640_Amazon Shopping.jpg
    39.5 KB · Hit: 27
Top Bottom