Ayak mantarı ile ilgisi nedir? 41 numara ayağıma olsa alırdım.stok bitiyor ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayak mantarın hayırlı olsun şimdiden
Ayak mantarı ile ilgisi nedir? 41 numara ayağıma olsa alırdım.stok bitiyor ondan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayak mantarın hayırlı olsun şimdiden
acelen yoksa kasımı bekle belki olur indirimbu ramle ssd'ye indirim geleceği falan yok bence alsam mı ne dersiniz
Acelen yoksa beklebu ramle ssd'ye indirim geleceği falan yok bence alsam mı ne dersiniz
acelem yok da hiç sabrım da yok tüm parçaları alıp geriye sadece işlemci ve ekran kartını bırakmak istiyorum bilemedimacelen yoksa kasımı bekle belki olur indirim
Kral sadece tost makinesine ihtiyacım var. Yine de teşekkür ederimmikinci elde bu var 5600 e geliyor baya karlı ben yeni schafer tost makinesi ve beko blender aldım bunun geleceğini bilsem almazdım bir bak istersenHomend Gold Serisi Antrasit Elektrikli Çeyiz Seti, Pottoman Türk Kahve Makinesi, Handmaid Blender Set, Royaltea Konuşan Çay Makinesi, Toastbuster 6 Ekmekli Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfak
Homend Gold Serisi Antrasit Elektrikli Çeyiz Seti, Pottoman Türk Kahve Makinesi, Handmaid Blender Set, Royaltea Konuşan Çay Makinesi, Toastbuster 6 Ekmekli Tost Makinesi : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Biraz beklersen aradaki farkla diğer bileşenlere odaklanırsın. Şimdi alırsın ileride güzel indirim olursa üzülürsünacelem yok da hiç sabrım da yok tüm parçaları alıp geriye sadece işlemci ve ekran kartını bırakmak istiyorum bilemedim
ikna oldum bekleyeyim zaten alsam bile daha işlemciyle ekran kartım yok oynayamıyıcamBiraz beklersen aradaki farkla diğer bileşenlere odaklanırsın. Şimdi alırsın ileride güzel indirim olursa üzülürsün
Bekleyin hocam. Bende de Anakart ve İşlemci kaldı sadece. İyi bir b850 ve 9700x alıp kapatacam ama ciddi indirim olmazsa kasım ortasına kadar bekleyeceğim.acelem yok da hiç sabrım da yok tüm parçaları alıp geriye sadece işlemci ve ekran kartını bırakmak istiyorum bilemedim
Ne ne alakası var çakma ayakkabılarda öyle oluyor ayağın terleyince olağan bir şey geçen çakma giymek gibi hata ettim nike çakması aceleden almıştım ayağım mantar oldu her gün ovalaya ovalaya sabunlar ile yıkayarak zor geçirdim şimdi orijinalden başka giymiyorum bu ay 10 k para vermişimdir ayakkabıyaAyak mantarı ile ilgisi nedir? 41 numara ayağıma olsa alırdım.
Yorumda zaten direk yazmışlar bilek kısmı ve topuk kısmı yara yapıyor diye çok kalitesiz dediğin gibiNe ne alakası var çakma ayakkabılarda öyle oluyor ayağın terleyince olağan bir şey geçen çakma giymek gibi hata ettim nike çakması aceleden almıştım ayağım mantar oldu her gün ovalaya ovalaya sabunlar ile yıkayarak zor geçirdim şimdi orijinalden başka giymiyorum bu ay 10 k para vermişimdir ayakkabıya
adam akıllı değil bir şey yok direkt yalandan dandşk kılıfları 51 tl yapmışlar bir kaç böyle dandik şeyde var başka şey yok bazı klavyelerde ve kulaklıklarda falanda 200 tl indirim v ar yokAdam akıllı cidden bir şey yok ya nerede abi prime fırsatları