Ana Konu Amazon Alışveriş Festivali 6-13 Ekim

ikinci elde bu var 5600 e geliyor baya karlı ben yeni schafer tost makinesi ve beko blender aldım bunun geleceğini bilsem almazdım bir bak istersen
Kral sadece tost makinesine ihtiyacım var. Yine de teşekkür ederimm

acelem yok da hiç sabrım da yok tüm parçaları alıp geriye sadece işlemci ve ekran kartını bırakmak istiyorum bilemedim
Biraz beklersen aradaki farkla diğer bileşenlere odaklanırsın. Şimdi alırsın ileride güzel indirim olursa üzülürsün

acelem yok da hiç sabrım da yok tüm parçaları alıp geriye sadece işlemci ve ekran kartını bırakmak istiyorum bilemedim
Bekleyin hocam. Bende de Anakart ve İşlemci kaldı sadece. İyi bir b850 ve 9700x alıp kapatacam ama ciddi indirim olmazsa kasım ortasına kadar bekleyeceğim.

Adam akıllı cidden bir şey yok ya nerede abi prime fırsatları

Ayak mantarı ile ilgisi nedir? 41 numara ayağıma olsa alırdım.
Ne ne alakası var çakma ayakkabılarda öyle oluyor ayağın terleyince olağan bir şey geçen çakma giymek gibi hata ettim nike çakması aceleden almıştım ayağım mantar oldu her gün ovalaya ovalaya sabunlar ile yıkayarak zor geçirdim şimdi orijinalden başka giymiyorum bu ay 10 k para vermişimdir ayakkabıya

Ne ne alakası var çakma ayakkabılarda öyle oluyor ayağın terleyince olağan bir şey geçen çakma giymek gibi hata ettim nike çakması aceleden almıştım ayağım mantar oldu her gün ovalaya ovalaya sabunlar ile yıkayarak zor geçirdim şimdi orijinalden başka giymiyorum bu ay 10 k para vermişimdir ayakkabıya
Yorumda zaten direk yazmışlar bilek kısmı ve topuk kısmı yara yapıyor diye çok kalitesiz dediğin gibi

Adam akıllı cidden bir şey yok ya nerede abi prime fırsatları
adam akıllı değil bir şey yok direkt yalandan dandşk kılıfları 51 tl yapmışlar bir kaç böyle dandik şeyde var başka şey yok bazı klavyelerde ve kulaklıklarda falanda 200 tl indirim v ar yok

Ağa ayakkabı alacaktım dün akşam 1k olan ayakkabı 2k olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,066
Son üye
Batu35070
Geri