Amazon Almanya İle ilgili soru

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,272
Arkadaşlar Sistem parçaları Amazon Almanya'dan gelicek 4 parça. Amazon Almanya'dan bilgisayar parçası alan bir bilgisi olan arkadaşlar varsa herhangi bir sorun yaşadınızmı ben yaşarmıyım söyleyebilirmisiniz
bide ürününü garantisi nasıl olacak ?

Son düzenleme:
Kargo biraz geç gelebiliyor ve iade konusu biraz zor amazona göre diye biliyorum. Garantisi yok ama bir sıkıntı olduğunda amazon direkt iade alıyor. Forumda bir arkadaş söylemişti 1 sene kullanmış sıkıntı çıkınca ürünü iade almışlardı.

2 Ekran kartı 1 QuadCast 1 M2 SSD vs ürün aldım. Adamlar AGT kuryeden daha hızlı çalışıyor. Bazen bazı arkadaşlar problem yaşamış ama genel olarak muazzam bir hizmet var. m2 ssd 9 gün de geldi. AGT kurye istanbuldan enerji içeceklerini 13 gün oldu getiremedi :D

2 Ekran kartı 1 QuadCast 1 M2 SSD vs ürün aldım. Adamlar AGT kuryeden daha hızlı çalışıyor. Bazen bazı arkadaşlar problem yaşamış ama genel olarak muazzam bir hizmet var. m2 ssd 9 gün de geldi. AGT kurye istanbuldan enerji içeceklerini 13 gün oldu getiremedi :D
4 ürün alacağım 1 tanesi gelmese diğerleride çalışmıyor inş hepsi erkenden gelir :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,254
Üyeler
187,802
Son üye
Emir Çip
Geri