LambdaCore
80+
- Reaksiyon skoru
- 226
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç lira vergi alınır?
Net bir şey diyemiyorum dostum yarın ödeme ekranında bakmaya çalışır söylerim.
Kaç lira vergi alınır?
TeşekkürlerNet bir şey diyemiyorum dostum yarın ödeme ekranında bakmaya çalışır söylerim.
Konuda alıntı var mı yoksa tamamıyla sana mı ait?
Zaten attım ama forumda reaksiyon istemek yasak.Bu yüzden bir daha kullanmamanı ve cevabını düzenlemeni öneririm
Kullanıcı eğer konunu faydalı bulduysa zaten reaksiyon atacaktır.İyi forumlar
Rica ederim.Bana ait tek tek kendim yazdım ve yardımcı olmaya çalıştım. İnternette de metinleri aratabilirsin hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geç gördüm mesajını hocam. Zaten işin şakası yoksa reaksiyon almak gibi bir derdim yok. Bu tip şeyler forumun tadı tuzu. Yardımlaşma platformu ne de olsa. Yine de bilgilendirmen için sağol![]()
MSI RX 5700 GAMING X MSI VGA RADEON RX 5700 GAMING X, 8GB GDDR6 Bellek, 256Bit VeriYolu, DX12 Desteği, PCIE 4.0 X16 Uyumlu, 1xHDMI 3xDP Bağlantı, Ekran Kartı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI RX 5700 GAMING X MSI VGA RADEON RX 5700 GAMING X, 8GB GDDR6 Bellek, 256Bit VeriYolu, DX12 Desteği, PCIE 4.0 X16 Uyumlu, 1xHDMI 3xDP Bağlantı, Ekran Kartı Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
bu ürün amazon.com.tr 'den MSİ RX 5700 XT GAMİNG X KDV dahil 2997 TL
bu ürün amazon.de 'de birebir aynı ürün 448 EURO (3313 TL)
Türkiye'ye geldiğinde %18 gümrük vergisi eklendiğinde 3909 TL yapıyor.
Amazon.de den alışveriş yapmak hiç mantıklı gelmedi bu hesaba göre, yanlışım varsa düzeltin lütfen amacım rehberi haksız çıkarmak falan değil yoksa benimde işime gelir ucuza ürün almak![]()