drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,326
V2x olması lazımv2 mi v2 xmi ? modeli
V2x olması lazımv2 mi v2 xmi ? modeli
haydaaa burda bir ifşa seziyorum
Xv2 mi v2 xmi ? modeli
bu banamıydı
bu modelide güzel ama v2 olaymış oof of
Self ifşahaydaaa burda bir ifşa seziyorum![]()
mantıklı mıydı acep çekmiş birisi ama ne dediniz o işe arkadaşlar mantıklı mıydı
becne fena değil 128 i 34k ztnmantıklı mıydı acep çekmiş birisi ama ne dediniz o işe arkadaşlar mantıklı mıydı
bende de aynı aga özel olarak elektronik giriyorum hiç bir ilan çıkmıyor bulunmadı diyorbeyler ürünleri nasıl denk getiriyorsunuz her baktığımda aynı ürünleri gösteriyor olayı taktiği nedir
bilemedim ki alsamıydımbecne fena değil 128 i 34k ztn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende de aynı aga özel olarak elektronik giriyorum hiç bir ilan çıkmıyor bulunmadı diyor
al sata gideceğini sanmam 1 sene garantili çoğu apple ürünü kumar gibibilemedim ki alsamıydım![]()
esnaf falansan anca satarsın yüksek paralarabilemedim ki alsamıydım![]()
Self ifşa
kullanımada 512 gb ne be kardeşimal sata gideceğini sanmam 1 sene garantili çoğu apple ürünü kumar gibi
esnaf falansan anca satarsın yüksek paralara
hocam alınmaz mı bu apple watch 7300 e geliyorApple Watch SE (2. nesil) GPS 40 mm Gece Yarısı Kasa Akıllı Saat ve Gece Yarısı Spor Kordon - M/L. Fitness ve Uyku Takibi, Trafik Kazası Algılama, Kalp Atış Hızı Takibi, Retina Ekran : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple Watch SE (2. nesil) GPS 40 mm Gece Yarısı Kasa Akıllı Saat ve Gece Yarısı Spor Kordon - M/L. Fitness ve Uyku Takibi, Trafik Kazası Algılama, Kalp Atış Hızı Takibi, Retina Ekran : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
35 bin lira, düşük depolamalısı sıfırı 31den satıldı sıfır.mantıklı mıydı acep çekmiş birisi ama ne dediniz o işe arkadaşlar mantıklı mıydı