🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Çoğu kandırmaca olabilir mi hocam bazı ürünlerin yoksa hepsi gerçek mi?
İlk günler sağlam fiyatlar vardı çünkü okula dönüş fırsatlarından dönen çoğu ürünün fiyatı ekstradan düşürüldü. https://www.amazon.com.tr/HyperX-Pu...ŽÕÑ&m=A215JX4S9CANSO&s=warehouse-deals&sr=8-2 bu mouse'u ben okula dönüş fırsatlarından 1780'e aldım, depoda iki gün önceye kadar 1745'ten mi ne satılıyordu. Şimdi burada indirim var mı? Adam 2900lük normal fiyatını görünce evet, indirim diyecek fakat zaten bu fiyatlara prime day, cyber day, black fridayde düşüyor bu ürünler. O yüzden kimseye kendisini kasmasını tavsiye etmiyorum. Yine sağlam indirim yakalamak istiyorlarsa, her kampanyadan 3 hafta 4 hafta sonra depoyu kontrol etsinler. Çünkü indirimli fiyatın üzerine fırsatları anca o zaman yakalayabiliyorsunuz.
Screenshot 2025-10-04 151125.webp

Aynen kardeş depodaki satılmayan ürünleri amazon deponun ortası biriktirip benzinle yakıp imha ediyor yakmadan önce de %20 indirim yapıyor satabilmek için son bir şans.
Vallahi hocam beklerim ben. Pazardakiler mesela çöpe atıyor ama ucuza vermiyorlar.

Aynen kardeş depodaki satılmayan ürünleri amazon deponun ortası biriktirip benzinle yakıp imha ediyor yakmadan önce de %20 indirim yapıyor satabilmek için son bir şans.
Yok, dukeler gelsin indirimlerimizden yararlansın diyorlar.

Amazonun bu tarz bir iş modelini benimsediği uzun zamandır söyleniyor. Zaten bu durumu azaltmak için amazon depo, amazon resale çıktı.

Kaynağa patladım :kekw: Depoda indirim mindirim yok, uzun zaman depoda bekleyen veya depoda tutmak yerine imha edileceklere %20 veriyorlar. Geri kalan ürünler kutuları açılıp kullanıldığı için amazon tarafından satıldığı tarihteki fiyatına biraz ikram yapılıyor. Ne indirimi ya? İyice çıldırdı millet. İkinci elde sarı sitede falan satılan ürünlerde mi indirimli? Gazlayıp gazlayıp duruyorsunuz kendinizi burada.
2 ürün aldım 2'si de jelatini açılmamış sıfır geldi asıl sen ne anlatıyorsun ya? Bırakın millet ne alıyorsa alsın.

Vallahi hocam beklerim ben. Pazardakiler mesela çöpe atıyor ama ucuza vermiyorlar.
Valla Amazon'un burada indirimli olarak ikinci el sattığı ürünlerin çoğu, diğer alışveriş sitelerinde sıfır olarak bindirimli şekilde satılıyor çoğu kişi iade ürün aldığının bile farkında olmuyor. Ben soundbar ve monitör aldım amazondan ikinci el ikisi de sıfır gibiydi. Soundbarın kutu hasarlıydı, monitörün de kitapçıklarının olduğu poşet yırtıktı sadece.

Bu ikinci el ürünlere %20 indirim olayı 15 gündür vardı zaten burada konu açılınca millet sildi süpürdü.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
şuan kalanlara indirim yok vs derseniz bir nebze hak veririm pek bir şey kalmadı gelen hızlı gidiyor yakalamak zor ama ilk günü görüp indirim yok diyen haksızlık etmiş olur bir de işin amazondan alma güveni var
aldın beğenmedin iade
aldın 15 gün sonra sorun oldu iade
uğraşırsan 1 yıl garantisi var garantide tamir ya da değişim yapılabilir
üstüne 3 taksit imkanı vardı çoğu üründe sadece vade farksız 3 taksit bile kullanana kampanya
Hacım detaylı sordum 2.el alınan da sadece iade var değişim tamir yokmuş alınan ürünlerde 1 yıl içinde garanti var olması iade edebilmen anlamına geliyormuş bir nebze iyi paranı geri alabiliyorsun

Kaynağa patladım :kekw: Depoda indirim mindirim yok, uzun zaman depoda bekleyen veya depoda tutmak yerine imha edileceklere %20 veriyorlar. Geri kalan ürünler kutuları açılıp kullanıldığı için amazon tarafından satıldığı tarihteki fiyatına biraz ikram yapılıyor. Ne indirimi ya? İyice çıldırdı millet. İkinci elde sarı sitede falan satılan ürünlerde mi indirimli? Gazlayıp gazlayıp duruyorsunuz kendinizi burada.
bir şey alamadın demi ondan bu karın ağrın sen alamadın tabi dert ettin sen konuşmaya devam et ben cloud 3 üm ile keyif çatacağım 2200 e aldım missler gibi :D

2 ürün aldım 2'si de jelatini açılmamış sıfır geldi asıl sen ne anlatıyorsun ya? Bırakın millet ne alıyorsa alsın.
Bazı insanlar kendi bomboş konuşmalarına o kadar inanıyorlar ki hayret ediyorum ya. Bazı ürünler gerçekten yok parasına satıldı ama adam gördüğü halde ya anlamıyor ya kabullenmiyor 😂

bir şey alamadın demi ondan bu karın ağrın sen alamadın tabi. ben cloud 3 üm ile keyif çatacağım 2200 e aldım missler gibi :D
Hayır aldım, diyorum ya depoyu ara ara kontrol edip ihtiyacım olanlar uygun geliyorsa alıyorum diye. Konu içinde de bir sürü tavsiye verdim, Yeni Gibiler önceliğiniz olsun vs diye. Benim sitemim her ürünü uygun fiyatlı sanıp aldıktan sonra iyi fiyata almış mıyım bunu etmiş miyim diye soranlara. Yukarıda verdiğim mouse örneği gibi zaten o fiyatlara düşüyor ürünler. Çok abes fiyatlı olanlar da amazon'nun düzenlediği kampanyalardan birkaç hafta sonra düşüyor, her gün her hafta süren bir fırsat yok.

1-ttec Dynamite Quattro 40W HiFi Kablosuz Bluetooth Hoparlör

2-Viofo A119 V3 2K 2560 * 1600P GPS'li Araç Kamerası

3-Toshiba Canvio Partner 2 TB taşınabilir 2, 5 inç harici HDD, USB 3.2 Gen 1

4-Razer Viper V3 HyperSpeed

5-Philips 5500 Serisi LatteGo

6-SteelSeries Arctis Nova 1P

7-Razer DeathAdder V3 Pro

8-Logitech G PRO X Superlight 2

9-Samsung Galaxy Tab A9 Tablet, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza,

hepsini amazon depodan aldım. Ve hepsi 0 geldi diyebilirim. sadece 2 tanesi acılmıs denenmis digerleri direk 0 olarak geldi. SIkıntı cıkarsa da iade ederim diye düsünerek almıstım ama cok sükür bir sıkıntı yok. bundan sonrasında da aynı sekilde takip ederim.. Herseyde tam anlamıyla indirim olmasa da bir cok aradıgım ürünü oldukca uyguna almıs oldum. Tesekkürler amazon..
hayirli olsun hocam. ozellikle su a9 8gb iyi yapmissin. bi 5g lisini bulamadim gitti. elden cikarmak istersen ilk bana yazarsan sevinirim

Hacım detaylı sordum 2.el alınan da sadece iade var değişim tamir yokmuş alınan ürünlerde 1 yıl içinde garanti var olması iade edebilmen anlamına geliyormuş bir nebze iyi paranı geri alabiliyorsun
Markanın kendi garantisi yok mu Amazonu kullanmadan ürünü markaya gönderemiyor musun? Ben aldığım 2 Samsung ürününü kayıt ettim ikisinin de 22 ay garantisi var gözüküyor.

Hayır aldım, diyorum ya depoyu ara ara kontrol edip ihtiyacım olanlar uygun geliyorsa alıyorum diye. Konu içinde de bir sürü tavsiye verdim, Yeni Gibiler önceliğiniz olsun vs diye. Benim sitemim her ürünü uygun fiyatlı sanıp aldıktan sonra iyi fiyata almış mıyım bunu etmiş miyim diye soranlara. Yukarıda verdiğim mouse örneği gibi zaten o fiyatlara düşüyor ürünler. Çok abes fiyatlı olanlar da amazon'nun düzenlediği kampanyalardan birkaç hafta sonra düşüyor, her gün her hafta süren bir fırsat yok.
heh böyle konuş başımın üstünde yerin var ama alanlar enayi car curt gibi benzetmeler ile yorum yaparsan aldığın cevaplarda aynı olur dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDR 5 ram varsa haber edin la
vardı da karı yok kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,756
Üyeler
183,631
Son üye
atabes