Bu adam modern Atatürk herkes Amazon savunurken bu adam baş eğmiyorHem de öyle bir dolandırır ki
Gümrük değil de karttan dolarla almıştı ödemeyi, banka kuru dönüştürürken kesintiler yapar çok yüksek ihtimalle.Zararda olmazsın amazon gümrük parasını da iade ediyor. Yurt dışı olduğunu anladım siparişinin
Hocam sanmıyorum sorun çıkacağını çıkarsa yazarsın desteğe.
O konuyu bilmiyorum hocam, olabilirGümrük değil de karttan dolarla almıştı ödemeyi, banka kuru dönüştürürken kesintiler yapar çok yüksek ihtimalle.
Kesinti oldu ama beklediğimin yarısı kadar oldu yaklaşık, iyidir.O konuyu bilmiyorum hocam, olabilir
Amazonda 2. El gelme durumu diye bir şey yok. Büyük ihtimalle paketlemede sorun olmuştur.Amazondan Nintendo Switch almıştım ama gelen ürün ikinci el ve bozuktu. İade ettim sizce sorun olur mu dolandırırlar mı?
Arka kasada ve Type-C soketi çevresinde derin çizikler vardı, ekranda da bir büyük çizik vardı. Paketlemede sorun yoktu (zaten Switchde normalde de koruma bandı jelatin falan yok) ama ürün bariz kullanılmıştı.Amazonda 2. El gelme durumu diye bir şey yok. Büyük ihtimalle paketlemede sorun olmuştur.
Yurt dışından söylediyseniz gümrük de sorun olmuş olabilir.Arka kasada ve Type-C soketi çevresinde derin çizikler vardı, ekranda da bir büyük çizik vardı. Paketlemede sorun yoktu (zaten Switchde normalde de koruma bandı jelatin falan yok) ama ürün bariz kullanılmıştı.
Satıcı amazon değil hocam, olabilirYurt dışından söylediyseniz gümrük de sorun olmuş olabilir.
paranı iade etmişler hala dolandırdı diyorsunBüyük AMAZON Rezilliği!
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım. 2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok. Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne...forum.donanimarsivi.com