Neler Yeni

🔥İndirim Amazon Germany Razer Blackshark V2 (kargo Dahi̇l) 1215,70 Tl

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
blackshark v2 güzel bir ürün ben kullanıyorum yazılım desteği vs. de var arkadaşlarıma sordum ve sesin iyi geldiğini söylediler ( 1 kişi dışında oda her şeyi duyuyor 🤬 zaten arkadaş mı emin değilim ) onun dışında hakiki birisine sorduğumda tv filan açıktı tv nin sesinin gelmediği nefes alıp vermeminde sesinin gelmediğini söyledi ( discorddan konuştuk ) ürün gayet konfotlu tavsiye ederim

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
blackshark v2 güzel bir ürün ben kullanıyorum yazılım desteği vs. de var arkadaşlarıma sordum ve sesin iyi geldiğini söylediler ( 1 kişi dışında oda her şeyi duyuyor 🤬 zaten arkadaş mı emin değilim ) onun dışında hakiki birisine sorduğumda tv filan açıktı tv nin sesinin gelmediği nefes alıp vermeminde sesinin gelmediğini söyledi ( discorddan konuştuk ) ürün gayet konfotlu tavsiye ederim
teşekkürler

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
aslında discord un kendi gürltü engelleme teknolojisi var o yüzden hatalı yorum olmuş olabilir
nefes alıp verme duyuluyor ama sesi bayağı arttırmak lazım yemek yiyince sesi duyuluyor tv filanda duyuluyor discord suz
Mesaj otomatik birleştirildi:

h3 ün bu kadar edeceğini düşünmüyorum cloud 2 yarışır ama h3 geride kalıyor bayağı onlardan

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
aslında discord un kendi gürltü engelleme teknolojisi var o yüzden hatalı yorum olmuş olabilir
nefes alıp verme duyuluyor ama sesi bayağı arttırmak lazım yemek yiyince sesi duyuluyor tv filanda duyuluyor discord suz

h3 ün bu kadar edeceğini düşünmüyorum cloud 2 yarışır ama h3 geride kalıyor bayağı onlardan
Net cloud 2 alır hocam razer ı

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Bende düşünüyorum bu kulaklığı ama yurtdışından almak iyi bir fikir mi emin değilim. 25 kasımda iner mi acaba bu fiyatlara? :/

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç

panizher

80+ Silver

Her ikisininde iyi olmamasi skfhakhd

sanmıyorum kapışırlar bence