neden peki ben bayadır bunu araştırıyorumRazer Blackshark V2
neden peki ben bayadır bunu araştırıyorumRazer Blackshark V2
O paraya daha iyi kulaklıklar varneden peki ben bayadır bunu araştırıyorum
meselaO paraya daha iyi kulaklıklar var
teşekkürlerblackshark v2 güzel bir ürün ben kullanıyorum yazılım desteği vs. de var arkadaşlarıma sordum ve sesin iyi geldiğini söylediler ( 1 kişi dışında oda her şeyi duyuyor zaten arkadaş mı emin değilim ) onun dışında hakiki birisine sorduğumda tv filan açıktı tv nin sesinin gelmediği nefes alıp vermeminde sesinin gelmediğini söyledi ( discorddan konuştuk ) ürün gayet konfotlu tavsiye ederim
mesela
aslında discord un kendi gürltü engelleme teknolojisi var o yüzden hatalı yorum olmuş olabilirteşekkürler
h3 ün bu kadar edeceğini düşünmüyorum cloud 2 yarışır ama h3 geride kalıyor bayağı onlardanHyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD Fiyatı
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Gümüş Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming H3 7.1 Gümüş Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming H3 7.1 Gümüş Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Net cloud 2 alır hocam razer ıaslında discord un kendi gürltü engelleme teknolojisi var o yüzden hatalı yorum olmuş olabilir
nefes alıp verme duyuluyor ama sesi bayağı arttırmak lazım yemek yiyince sesi duyuluyor tv filanda duyuluyor discord suz
Mesaj otomatik birleştirildi:
h3 ün bu kadar edeceğini düşünmüyorum cloud 2 yarışır ama h3 geride kalıyor bayağı onlardan
sanmıyorum kapışırlar benceNet cloud 2 alır hocam razer ı
2 aydır takip ediyorum cloud 2 razeri geçer diyen ilk sensin dip ses sorunu var diyorlar hyperxlerdeNet cloud 2 alır hocam razer ı
Her ikisininde iyi olmamasi skfhakhdHyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD Fiyatı
HyperX Cloud II Oyuncu Kulaklık Kırmızı KHX-HSCP-RD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Asus Tuf Gaming H3 7.1 Gümüş Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming H3 7.1 Gümüş Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming H3 7.1 Gümüş Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kapişmaz alirsanmıyorum kapışırlar bence
Aslaiyi bir amfiyle birlikte cloud alpha parçalar
Tm knk en razer fanboyu sensinHer ikisininde iyi olmamasi skfhakhd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapişmaz alir