panizher
80+ Silver
Cloud 2 sahibiyim fan boy olmadigim belli h3 desen les cloud 2 gene iyiTm knk en razer fanboyu sensin
Cloud 2 sahibiyim fan boy olmadigim belli h3 desen les cloud 2 gene iyiTm knk en razer fanboyu sensin
alpha iyi fakat fiyatıda iyiHer ikisininde iyi olmamasi skfhakhd
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kapişmaz alir
Asla
cloud alpha ses kartı olmadığı için değeri bilinmeyen bir kulaklık. ses kartı olan cloud alpha s modelininde ses kartı dandik. soundblasterx g6'ya tak bakalım cloud alpha mı daha iyi blackshark mıHer ikisininde iyi olmamasi skfhakhd
Kapişmaz alir
Asla
Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geç yardımcı olurlarAlıntıyı görüntüle
Böyle bir sms aldım arkadaşlar ne alaka .d ?
iletişime Geçtim bu konu bizi aşar diyor yurtdışından Türkiye'ye gelene kadar kerrylogistic firması üsleniyormus onun numarasını verdi aradım açan yok sesli mesajınızı kaydettiriyor bot sonra kapatıyor telefonuAmazon müşteri hizmetleri ile iletişime geç yardımcı olurlar
Keryylogistic in müşteri hizmetlerine bağlanana kadar tekrar tekrar dene (ben de yurtdışından ürün almıştım. Gümrükte takıldı, keryylogistic ile 6. denemede görüştüm sorunum çözüldü)iletişime Geçtim bu konu bizi aşar diyor yurtdışından Türkiye'ye gelene kadar kerrylogistic firması üsleniyormus onun numarasını verdi aradım açan yok sesli mesajınızı kaydettiriyor bot sonra kapatıyor telefonu
amazondan alınırKulaklık ürün olarak alınır fakat yurt dışından alınır mı? Ben de önerilerinizi bekliyorum.
iki çeşit müşteri hizmetlerine bağlanma var biri 6 ya basarak öperatöre bağlanıyosun diğeri 0 a basarak müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun. Öperatöre bağlandım bu konu bizle ilgili değil deyip beni müşteri hizmetlerine aktardı. Ondada sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakın ve kareye basarak kaydedin diyor. Söyledim mesajı kaydettim sonra telefon kapanıyor. Ben direk mesaj söyleme yerine gelmedenmi müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışacağımKeryylogistic in müşteri hizmetlerine bağlanana kadar tekrar tekrar dene (ben de yurtdışından ürün almıştım. Gümrükte takıldı, keryylogistic ile 6. denemede görüştüm sorunum çözüldü)
v2 de dahili usb ses kartı var kulak pedleri kumaş mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor. Ben mikrofon kalitesi daha iyi diye v2 tercih ettim yazılımı filanda varaga ben bu v2x ve v2 nin farkını anlayamadım bi türlü
X olanda ses kartı yok. V2 de ses kartı var ve USB kablolu.aga ben bu v2x ve v2 nin farkını anlayamadım bi türlü
Aynen direkt müşteri hizmetlerine bağlaniki çeşit müşteri hizmetlerine bağlanma var biri 6 ya basarak öperatöre bağlanıyosun diğeri 0 a basarak müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun. Öperatöre bağlandım bu konu bizle ilgili değil deyip beni müşteri hizmetlerine aktardı. Ondada sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakın ve kareye basarak kaydedin diyor. Söyledim mesajı kaydettim sonra telefon kapanıyor. Ben direk mesaj söyleme yerine gelmedenmi müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışacağım
v2 de dahili usb ses kartı var kulak pedleri kumaş mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor. Ben mikrofon kalitesi daha iyi diye v2 tercih ettim yazılımı filanda var