Neler Yeni

🔥İndirim Amazon Germany Razer Blackshark V2 (kargo Dahi̇l) 1215,70 Tl

panizher

80+ Silver

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Her ikisininde iyi olmamasi skfhakhd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapişmaz alir

Asla
alpha iyi fakat fiyatıda iyi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Her ikisininde iyi olmamasi skfhakhd

Kapişmaz alir

Asla
cloud alpha ses kartı olmadığı için değeri bilinmeyen bir kulaklık. ses kartı olan cloud alpha s modelininde ses kartı dandik. soundblasterx g6'ya tak bakalım cloud alpha mı daha iyi blackshark mı

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Böyle bir sms aldım arkadaşlar ne alaka .d ?

Ekler

• gggg.jpg
    gggg.jpg
    102.9 KB · Hit: 34
Son düzenleme:

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Amazon müşteri hizmetleri ile iletişime geç yardımcı olurlar
iletişime Geçtim bu konu bizi aşar diyor yurtdışından Türkiye'ye gelene kadar kerrylogistic firması üsleniyormus onun numarasını verdi aradım açan yok sesli mesajınızı kaydettiriyor bot sonra kapatıyor telefonu

iletişime Geçtim bu konu bizi aşar diyor yurtdışından Türkiye'ye gelene kadar kerrylogistic firması üsleniyormus onun numarasını verdi aradım açan yok sesli mesajınızı kaydettiriyor bot sonra kapatıyor telefonu
Keryylogistic in müşteri hizmetlerine bağlanana kadar tekrar tekrar dene (ben de yurtdışından ürün almıştım. Gümrükte takıldı, keryylogistic ile 6. denemede görüştüm sorunum çözüldü)

Cihangir

80+ Gold

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
aga ben bu v2x ve v2 nin farkını anlayamadım bi türlü

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Keryylogistic in müşteri hizmetlerine bağlanana kadar tekrar tekrar dene (ben de yurtdışından ürün almıştım. Gümrükte takıldı, keryylogistic ile 6. denemede görüştüm sorunum çözüldü)
iki çeşit müşteri hizmetlerine bağlanma var biri 6 ya basarak öperatöre bağlanıyosun diğeri 0 a basarak müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun. Öperatöre bağlandım bu konu bizle ilgili değil deyip beni müşteri hizmetlerine aktardı. Ondada sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakın ve kareye basarak kaydedin diyor. Söyledim mesajı kaydettim sonra telefon kapanıyor. Ben direk mesaj söyleme yerine gelmedenmi müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışacağım

aga ben bu v2x ve v2 nin farkını anlayamadım bi türlü
v2 de dahili usb ses kartı var kulak pedleri kumaş mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor. Ben mikrofon kalitesi daha iyi diye v2 tercih ettim yazılımı filanda var

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
iki çeşit müşteri hizmetlerine bağlanma var biri 6 ya basarak öperatöre bağlanıyosun diğeri 0 a basarak müşteri hizmetlerine bağlanıyorsun. Öperatöre bağlandım bu konu bizle ilgili değil deyip beni müşteri hizmetlerine aktardı. Ondada sinyal sesinden sonra mesajınızı bırakın ve kareye basarak kaydedin diyor. Söyledim mesajı kaydettim sonra telefon kapanıyor. Ben direk mesaj söyleme yerine gelmedenmi müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışacağım

v2 de dahili usb ses kartı var kulak pedleri kumaş mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor. Ben mikrofon kalitesi daha iyi diye v2 tercih ettim yazılımı filanda var
Aynen direkt müşteri hizmetlerine bağlan

Top Bottom